top of page

Robert de Niro

"The saddest thing in life is wasted talent"

Loopbaan APK

Ontdek hoe je jouw loopbaan kan versterken!

Carrière APK voor je loopbaan

Een Carrière APK of Loopbaan APK is een quick-scan om te zien hoe het staat met vitaliteit in je werk. We meten waar jouw kansen voor groei en energie liggen, bespreken deze samen en je krijgt hulp om het om te zetten in de juiste acties!

De APK geeft je inzicht in je waarden, houding en energie.

Om deze objectief te meten zetten we de Career Fitness Profiler in, dit is een evidence based assessment waarmee je een betrouwbaar beeld krijgt hoe je in je loopbaan staat. 

CFP is dus een wetenschappelijk onderbouwd instrument, ontworpen door de universiteit van Antwerpen en geeft valide informatie over;

- loopbaanwaarden; motivatoren en subjectieve succeservaring

- loopbaanhouding; op welke manier ben je zelfsturend

- energie-stressbalans; hoe staat het met je welbevinden

De APK gaat zo; je maakt een vragenlijst en vervolgens heb je individuele gesprekken met je coach. In het eerste gesprek bespreek je de resultaten en aandachtspunten waarmee je aan de slag gaat.

Met "basis" bespreek je jouw acties nog één keer met je coach, maar als je kiest voor "verdieping" heb je een steviger loopbaantraject met vijf coachgesprekken.

De terugkoppeling kan op verzoek ook worden gedeeld met de organisatie, uiteraard uitsluitend bij akkoord van de kandidaat.

Loopbaan APK

CFP loopbaanonderzoek met terugkoppelgesprek;

Je krijgt een uitnodiging om de Career Fitness Profiler vragenlijst in te vullen. Dit gaat digitaal, kan je gewoon thuis doen en duurt ongeveer 30-45 minuten.

Daarna bespreek je met je coach de resultaten in een individueel gesprek. Hierin komen ook aandachtspunten vanuit de meting aan de orde. Samen onderzoek je welke punten en acties voor jou van belang zijn. Je ontvangt een rapportage waarin je aantekeningen kunt maken, zo kan je later alles nog eens rustig nalezen.

Loopbaan APK "Basis"

bestaat uit CFP loopbaanonderzoek, 1 terugkoppelgesprek en 3 coachgesprekken

Twee weken nadat je de eerste terugkoppeling hebt gekregen over de onderzoeksresultaten, start je met 3 vervolggesprekken om de voortgang van jouw acties te bespreken en te verdiepen. Deze gesprekken spreiden we over een periode die voor jou passend is om opvolging te geven aan hetgeen wat in jouw APK belangrijk was.

Omdat je coach ondersteuning biedt, sta je er niet alleen voor!

LoopbaanAPK "Verdieping"

bestaat uit CFP loopbaanonderzoek, 1 terugkoppelgesprek, 6 coachgesprekken en een uitgewerkt loopbaanplan

Als je kiest voor een verdieping van je loopbaan APK, heb je ten opzichte van "basis" nog 3 extra coachgesprekken. Je kunt dan samen met je coach helemaal inzoomen op hindernissen, acties en kansen die voor je liggen.

Het programma "Verdieping" rond je af met een uitgewerkt plan voor jouw toekomst!

Directeur accountantskantoor (50 FTE) over Career Fitness Profiler:

Ik vind de rapportage van Career Fitness Profiler erg goed, uitgebreid en vooral persoonlijk. De tool geeft je inzicht en komt tot de kern van een persoon. Je moet tot de kern komen wanneer je op zoek bent naar je zelf, naar wat je wilt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. In mijn beleving is dat de eerste stap en alleen dan kun je (de juiste) keuzes maken wanneer je worstelt met vraagstukken.

De rapportage heeft mij inzicht gegeven in waar is sta. Enerzijds is het een bevestiging van wat ik al wist en anderzijds maakt het me (onderbouwd) bewust van wat mijn valkuilen zijn. Het gesprek heeft mij inzicht gegeven in ontwikkelmogelijkheden die passen bij de stappen in mijn loopbaan.

Het is een waardevol assessment voor ieder individu en organisatie. Zeker wanneer medewerkers vastzitten in hun loopbaan en om andere redenen zichzelf even kwijt zijn.

Je komt direct tot de kern wat veel coaching sessies kan besparen.

Ook als werkgever zijnde zou ik dit instrument aanraden.

bottom of page