Robert de Niro

"The saddest thing in life is wasted talent"

Carrière APK

Ontdek hoe je jouw loopbaan kan versterken!

Carrière APK voor je loopbaan

Een Carrière APK of Loopbaan APK is een quick-scan om te zien hoe het staat met vitaliteit in je werk. We meten waar jouw kansen voor groei en energie liggen, bespreken deze samen en je krijgt hulp om het om te zetten in de juiste acties!

De APK geeft je inzicht in je waarden, houding en energie.

Om deze objectief te meten zetten we de Career Fitness Profiler in, dit is een evidence based assessment waarmee je een betrouwbaar beeld krijgt hoe je in je loopbaan staat. 

CFP is dus een wetenschappelijk onderbouwd instrument, ontworpen door de universiteit van Antwerpen en geeft valide informatie over;

- loopbaanwaarden; motivatoren en subjectieve succeservaring

- loopbaanhouding; op welke manier ben je zelfsturend

- energie-stressbalans; hoe staat het met je welbevinden

De APK gaat zo; je maakt een vragenlijst en vervolgens heb je twee individuele gesprekken met je coach. In het eerste gesprek bespreek je de resultaten en aandachtspunten waarmee je aan de slag gaat. En in het tweede gesprek kijk je naar hoe jouw acties en ontwikkelingen vooruitgaan, en wat verder nog helpt om tot praktische verandering te komen.

Hoe werkt het; 

Je krijgt een uitnodiging om de Career Fitness Profiler vragenlijst in te vullen. Dit gaat digitaal, kan je gewoon thuis doen en duurt ongeveer 30-45 minuten.


Het eerste gesprek

Je coach bespreekt de resultaten en aandachtspunten vanuit de meting. Samen onderzoek je welke punten en acties voor jou van belang zijn. Je ontvangt een rapportage waarin je aantekeningen kunt maken, zo kan je later alles nog eens rustig nalezen.

Het tweede gesprek

Enkele weken na het eerste gesprek heb je een vervolggesprek om de voortgang van jouw acties te bespreken. Hierdoor kan je écht opvolging geven aan hetgeen wat in jouw APK belangrijk was. Omdat je coach ondersteuning biedt, sta je er niet alleen voor!

De terugkoppeling kan op verzoek ook worden gedeeld met de organisatie, uiteraard uitsluitend bij akkoord van de kandidaat.

Directeur accountantskantoor (50 FTE) over Career Fitness Profiler:

Ik vind de rapportage van Career Fitness Profiler erg goed, uitgebreid en vooral persoonlijk. De tool geeft je inzicht en komt tot de kern van een persoon. Je moet tot de kern komen wanneer je op zoek bent naar je zelf, naar wat je wilt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. In mijn beleving is dat de eerste stap en alleen dan kun je (de juiste) keuzes maken wanneer je worstelt met vraagstukken.

De rapportage heeft mij inzicht gegeven in waar is sta. Enerzijds is het een bevestiging van wat ik al wist en anderzijds maakt het me (onderbouwd) bewust van wat mijn valkuilen zijn. Het gesprek heeft mij inzicht gegeven in ontwikkelmogelijkheden die passen bij de stappen in mijn loopbaan.

Het is een waardevol assessment voor ieder individu en organisatie. Zeker wanneer medewerkers vastzitten in hun loopbaan en om andere redenen zichzelf even kwijt zijn.

Je komt direct tot de kern wat veel coaching sessies kan besparen.

Ook als werkgever zijnde zou ik dit instrument aanraden.