top of page

"I am not what happened to me, I am what I choose to become."

(Carl G. Jung)

Ervaringen

Geleerd om naar valkuilen en grenzen te kijken, en te ervaren

52 jaar, Intern Begeleider basisonderwijs

Blij met het proces en het resultaat. Miranda voelde aan wat nodig was in de verschillende fasen van mijn proces. Voor mij was het belangrijk om eigenaarschap te voelen. Miranda staat aan de zijlijn, maakt mooie analyses waarop verder geborduurd werd. Ik heb geleerd om te kijken naar valkuilen en grenzen, en te ervaren. Het belang van werk te relativeren. De waarde van erkenning. “Luchtiger denken en kijken”. Balans tussen hoofd en hart.
Prettig, intensief, zaken in ander perspectief zien. Meer vertrouwen inzicht op mezelf. Terug in een gezond energielevel. Balans werk-privé.
Ook na een coaching sessie ebt de inhoud door. Nu consolideren. Fijn dat daar ook ruimte voor is.

In de spiegel gekeken

49 jaar, manager Facility

Fijn om eens in de spiegel te kijken, dat gaf me nieuwe inzichten. Ik heb de coaching als heel prettig ervaren! Heb inzicht en tips gekregen in mijn leerpunten en valkuilen.

Kwartje is gevallen, ik mag voor mezelf opkomen

39 jaar, Financiën

Erg fijne gesprekken gevoerd. Veel zaken die ik zelf al vermoede werden bevestigd. Er werd benadrukt dat ik ook meer aan mijzelf mag denken. Mijn behoeften kwamen ook goed naar voren (meer samenwerking). Sommige zaken zijn wel een beetje het aard van het beestje (zowel sterke en zwakke punten), maar ik denk dat wel een kwartje is gevallen dat ik ook meer voor mijzelf mag opkomen en aan mijzelf mag denken. Verder vind ik het wel prettig dat er op een later moment nog een borgingsgesprek gepland wordt zodat ook de daadwerkelijke voortgang gemonitord kan worden.

Ruimte voor een andere mening

37 jaar, Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Miranda is een prettige coach die zich op een aangename manier tot haar coachee verhoud en ook een goed gevoel voor humor heeft. Ze geeft haar coachee genoeg ruimte om zichzelf te zijn, zichzelf uit te vinden, het huiswerk te maken, om gebeurtenissen te verwerken en erop te reflecteren, om dingen te laten bezinken, in perspectief te plaatsen en om eigen gedachten over onderwerpen te vormen. Er is tijdens de coaching ruimte voor een andere mening. Miranda gaat nooit lichtzinnig om met serieuze zaken en weet wanneer het tijd wordt voor een goed geplaatste grap. De wensen van een coachee zijn vast heel verschillend en ik denk dat Miranda dat dan vast goed zal aanvoelen en daar op geschikte wijze op zal inspelen. In mijn geval vond ik de houding van Miranda tot haar coachee precies goed en uitgebalanceerd. Dit getuigd ook van mensenkennis en levenservaring. Om te weten waar de menselijke behoefte ligt en hoe je hier als coach het beste mee kan omgaan.

Vaker voor mezelf kiezen

28 jaar, teamleider bankwezen

Praktische tips en inzichten. De juiste reflectie zorgt voor een eigen plan van aanpak. Ik ben hartstikke blij met de sessies en voortgang. Het bracht me rust, structuur en vaker voor mezelf kiezen!

Genaild!

53 jaar, productie-assistente logistiek

Heel fijne gesprekken, heel veel aan bod gekomen, veel voorbeelden uit de praktijk behandeld, tips en tricks, zoveel om op te noemen.
Voor mij was assertiviteit het hoofddoel om hier verder mee te komen. vooral het bewust worden ervan en te gebruiken is genaild!

Ik heb het als heel prettig ervaren, ging er ook met veel plezier naar toe. Ze onthield van de weken ervoor wat er was gebeurd en ik kon dit bespreekbaar maken.

Een verrijking voor je persoonlijkheid

29 jaar, kwaliteitsmedewerker

De afgelopen jaren heb ik snel stappen gemaakt in mijn loopbaan. Bij deze stappen kon ik op persoonlijk vlak begeleiding gebruiken. Op advies van een collega ben ik uitgekomen bij Miranda.

Tijdens het kennismakingsgesprek met Miranda voelde ik direct een klik en wist ik dat bij de juiste coach zat. Miranda heeft een groot inlevingsvermogen, luistert goed en stelt je op je gemak. Er is ruimte voor een gezellig gesprek en tijdens de sessie bepaal jezelf het tempo. Door haar goede manier van vragen stellen, kon ik samen met haar mijn hulpvraag en uitdaging concreet krijgen.

Het coachingstraject heeft me inzicht gegeven in mijn persoonlijke toevoeging binnen het team waarin ik werk. Ik ben me bewuster hoe ik me opstel en hoe mensen mij ervaren. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in mijn drijfveren, kwaliteiten en talenten. Dat geeft zelfvertrouwen en deze bewustwording geeft me rust. Rust, omdat ik in mijn werk beter weet wanneer ik iets kan toevoegen en wanneer niet.

De coaching heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb me verrijkt met nieuwe persoonlijk inzichten en ik kan op basis van de coaching verder met mijn persoonlijke leertraject. Als je hulp kunt gebruiken bij je persoonlijke ontwikkeling en je zoekt daarbij een inlevende en kundige coach. Dan raad ik Miranda zeker aan!

Bedankt voor de fijne samenwerking en tot snel.

Ik heb mij getroost, gehoord, gezien en gesteund gevoeld

49 jaar, medewerker customer support

Miranda was altijd met haar volledige aandacht bij de gesprekken en speelde super in op wat er op dat moment speelde. Het ging bij mij, vooral in het begin van mijn traject, soms van de hak op de tak, maar ze kon daar zo goed op inhaken, dat ik uiteindelijk weer stukken rustiger en gewapend met nieuwe inzichten naar huis kon. Voor mij werkte de combinatie van haar vrolijkheid, directheid, luchtigheid, humor en kennis heel erg goed.

Het was voor mij de eerste keer dat ik coaching kreeg. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe veilig het voelde mij te openen bij Miranda, vooral omdat ik nog nooit eerder met iemand had gepraat over emoties, gevoelens etc. Het was een hele intense periode met ups en downs, ik heb veel gehuild maar vooral ook veel gelachen. Ik heb onnoemelijk veel over mezelf geleerd en vooral ook over wat ik toen doormaakte en op welke manieren ik naar mijn situatie kon kijken. Miranda's visies en tips waren heel verfrissend voor mij.
Ik werd regelmatig met pittige opmerkingen aangespoord tot nadenken, wat ik heel fijn vond, ik word graag getriggerd.

Ze heeft me met veel geduld en aandacht geholpen het verdriet, de pijn, de angsten en zorgen laagje voor laagje aan te gaan pakken. Het was echt hartverwarmend op sommige momenten. Ik kon aan mezelf merken hoe ik groeide naarmate het traject vorderde. Ik heb mij getroost, gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Ik ben nu een aantal maanden verder en sta weer sterker in het leven. Ik kijk met dankbaarheid en trots terug op mijn coaching traject bij Miranda.

Ze liet me zien dat ik zelf een oplossing kan bereiken

52 jaar, woningbeheerder bij woningcorporatie

Miranda voelt goed aan waar het probleem zit en kan dit op een natuurlijke wijze bespreekbaar en inzichtelijk maken. Ze trok me regelmatig even over de grens om te laten zien dat ik zelf een oplossing kan bereiken. Ik ben heel blij met het traject wat ik heb doorlopen. Ik merk echt verandering bij mezelf en ga dit nog verder uitbreiden! Ik heb mijn collega's verteld waar ik mee bezig was en zo hopelijk de deur verder opengezet om Sensare te benaderen als ze coaching nodig hebben.

Fijn om regelmatig te sparren

44 jaar, boer

Ik vind het heel fijn om regelmatig met Miranda te sparren, als ik even niet verder kom met mijn plannen. Miranda kan vanaf een afstandje naar situaties of problemen kijken en me de juiste vragen stellen. Hierdoor is het makkelijker om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. Ook helpt Miranda mij grote “projecten” in kleinere stappen op te splitsen, zodat ik meteen aan de slag kan, in plaats van plannen op te schuiven naar “straks als ik tijd over heb”. Hierdoor kan ik me steeds door blijven ontwikkelen.

Ik geniet meer

18 jaar, student

Ik vond de coaching erg fijn, het heeft me veel hulp geboden met mijn stress. Ik geniet nu meer van het leven.

Ik ben het waard

37 jaar, stedenbouwkundige

Tijdens de coaching kon ik mijzelf laten zien in een veilige omgeving. Ik heb geleerd op een realistischere manier naar mijn eigen verwachtingen te kijken. Ondanks dat ik niet altijd meteen het antwoord heb, ben ik het waard om mee te doen met de zoektocht ernaar.
Jammer dat het is afgelopen ;)

Duidelijk wat m'n randvoorwaarden zijn

56 jaar, medisch secretaresse

Dat ik 'out of the box denk' wat betreft mijn ander meer passend/bevredigender werk zoeken. Verder dat ik duidelijkheid heb gekregen van mijn randvoorwaarden m.b.t. mijn werk.

Gelijkwaardig, dat maakte het gemakkelijk om te vertellen

49 jaar, adviseur

Miranda is een fijne coach. Ze is ontzettend aardig, ze is open, eerlijk, direct en deelt ook dingen van zichzelf. Een gesprek voelt gelijkwaardig, dat is prettig, dat maakt het gemakkelijk om dingen te vertellen en te delen. De coaching heeft me vooral dingen gebracht om over na te denken en waar ik mee aan de slag moet.

Wist niet waar ik 't moest zoeken

28 jaar, toegepast psycholoog

Er is nu meer duidelijkheid; het gevoel alles beter op een rijtje en helder te hebben nadat ik niet goed wist waar ik het zoeken moest. Het heeft me gebracht dat ik nu achter mijn keuzes sta voor mijn toekomst, dat ik me niet meer laat leiden door mogelijke onmogelijkheden (de beren op de weg). Het heeft me het bekende duwtje in de juiste richting gegeven, zodat ik nu ga waar ik voor wil gaan.

Focus op mijn kwaliteiten

56 jaar, helpdesk medewerker

Mijn kwaliteiten zijn binnen deze sessies duidelijk geworden. En ik ga me daar op focussen in plaats van wat ik niet kan. Dus kijkend naar mogelijkheden en hoe je die in de praktijk kan benutten.

Veel steun gehad

35 jaar, hospitality samenwerker

Erg prettig! Er is in de laatste maanden vanalles gaande geweest werkgerelateerd, daarbij heb ik veel steun van mijn coach gehad. Ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan.

Vertrouwen in de toekomst

28 jaar, psycholoog

Het was een mooi proces waarin ik geholpen ben om met een andere bril naar situaties te kunnen kijken. Hierdoor heb ik keuzes kunnen en durven maken die mij vertrouwen geven in de toekomst.

Daadkrachtiger om vervolgstappen te maken

46 jaar, pedagogische sector

Miranda is een fijne coach, die goed naar me luisterde en de juiste vragen stelde.
Ik voelde me volkomen op mijn gemak bij haar, waardoor je volledig jezelf kunt zijn en er open en eerlijke gesprekken volgde.
Ze zet je door de juiste vragen aan het denken en daagt je uit om verder te kijken.
Door haar begeleiding heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen, en ben ik daadkrachtiger voor de vervolgstappen die ik nog ga maken.

Talenten in beeld

54 jaar, administratief medewerker

De coaching heeft mij een duidelijk overzicht van mijn talenten en mogelijke banen opgeleverd. Met dank aan coach, beschikbare tools, vrienden, familie en oud-collega die hebben meegewerkt hieraan.

Ervaring over Career Fitness Profiler (onderdeel van Carrière APK)

Directeur accountantskantoor (50 FTE)

Ik vind de rapportage van Career Fitness Profiler erg goed, uitgebreid en vooral persoonlijk. De tool geeft je inzicht en komt tot de kern van een persoon. Je moet tot de kern komen wanneer je op zoek bent naar je zelf, naar wat je wilt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. In mijn beleving is dat de eerste stap en alleen dan kun je (de juiste) keuzes maken wanneer je worstelt met vraagstukken.

De rapportage heeft mij inzicht gegeven in waar ik sta. Enerzijds is het een bevestiging van wat ik al wist en anderzijds maakt het me (onderbouwd) bewust van wat mijn valkuilen zijn. Het gesprek heeft mij inzicht gegeven in ontwikkelmogelijkheden die passen bij de stappen in mijn loopbaan.

Het is een waardevol assessment voor ieder individu en organisatie. Zeker wanneer medewerkers vastzitten in hun loopbaan en om andere redenen zichzelf even krijt zijn. Je komt direct tot de kern wat veel coaching sessies kan besparen.

Ook als werkgever zijnde zou ik dit instrument aanraden.

Zelfinzicht en bruikbare tips

40 jaar, administratief medewerker

Miranda is een sympathiek persoon bij wie je gemakkelijk open bent en die met goed luisteren heel snel de kern weet te benoemen en op basis van behoefte veel bruikbare tips en handvaten kan geven. Het heeft mij zelfinzicht en inzicht in huidige situatie en potentie, handvaten voor groei en verbetering gebracht.

Zelfvertrouwen om daadwerkelijk concrete stappen te zetten

27 jaar, jurist

De coaching heeft me veel inzichten gegeven in waar mijn drijfveren en kwaliteiten liggen, en dat ik weet welke kant ik op wil met mijn loopbaan. Waar ben ik goed in, waar liggen mijn drijfveren, waar word ik nu eigenlijk echt blij van? Vragen waar ik inmiddels het antwoord op heb gevonden. Niet alleen heb ik deze inzichten gekregen, de coaching heeft me ook het zelfvertrouwen gegeven om daadwerkelijk concrete stappen te gaan zetten om mijn gewenste loopbaanrichting op te gaan. Hoewel er vaak enkele weken tussen onze gesprekken zaten, wist Miranda zich altijd nog precies kleine details te herinneren die ik in vorige gesprekken ter sprake had gebracht. Dat gaf me het gevoel dat er echt goed naar me geluisterd werd. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Onvoorwaardelijk voor mezelf kunnen kiezen

46 jaar, momenteel stay-at-home-mama

Het heeft me veel gebracht, namelijk dat ik voor mezelf heb gekozen. Zonder enige voorwaarden of schuldgevoel! Het was een mooi proces, wat totaal anders liep als wat ik van te voren bedacht had en waar ik eigenlijk voor kwam.
Door mijn geschiedenis te vertellen, kwam ik er achter dat ik veel meer heb meegemaakt dan wat ik er van maakte. Ik bagatelliseerde het, maakte het klein. Maar door die eerste hele lange, waardevolle afspraak kon ik voor het eerst echt zeggen dat ik inderdaad vind dat ik veel heb meegemaakt.

Het traject liep ook ineens anders door de ziekte en het overlijden van <naaste familielid>. Wat van de ene kant een hele verdrietige, zware en moeilijke tijd was, maar waardoor ik zo veel cadeautjes heb ontvangen door de stappen die ik heb gezet. Ik heb een aantal van mijn angsten aangekeken en overwonnen. De conclusie is toch wel dat de angst groter is dan de werkelijkheid.

Er is zoveel in gang gezet, waardoor ik voor mezelf heb kunnen kiezen, zonder enige voorwaarde of schuldgevoel. Ik ben bezig om de nalatenschap goed af te kunnen ronden. In september ga ik beginnen aan een opleiding. En bovendien kan ik ook nog zeggen dat ik trots op mezelf ben.

Dus jeetje wat wil je nog meer!!

Praktische handvatten

43 jaar, ambtenaar

Ik heb nu inzichten en praktische handvatten. Zeer prettig, meer rust.

Ik wil nog meer!

50 jaar, HR

Nu heb ik meer rust en structuur in de chaos in mijn hoofd. Als het een langer traject mocht zijn dan zou ik er meteen voor tekenen. Voor het traject zoals we het nu waren aangegaan (loopbaan coaching, 4 uur) zou ik niets veranderen. Het was erg waardevol en ik heb er heel veel van geleerd.

Ik heb geleerd om me te beschermen voor de buitenwereld, en hoe me meer te richten op mezelf tijdens interactie met anderen. Hoe mijn vertrouwen in mezelf weer op te bouwen middels tijdgebonden taken, mijn valkuilen op te merken en het proces van leven weer in (durven) te stappen.

Helaas mochten we maar 3 afspraken samenwerken.. ik denk dat dat voldoende zegt :)

Inzicht in sterke punten

37 jaar, Aera Sales Manager

Ik kreeg inzichten in de sterke punten van mij persoonlijk. Daarnaast in het realistisch beeld van de arbeidsmarkt kansen. Goede toekomst mogelijkheden waar mijn sterke punten liggen.

Daarnaast weer een 'duw' in de juiste richting zodat ik weer klaar ben voor de arbeidsmarkt.

Vertrouwensboost

29 jaar, orthopedagoog

Het gaf me een boost in mijn vertrouwen en het in actie komen wat betreft het opzetten en promoten van mijn eigen bedrijf. Het heeft me inzichten gebracht over welke richting ik op wil en waarom ik twijfelde.

Miranda denkt echt met je mee en daagt je uit je oude denkpatronen te doorbreken. Daarnaast had ze ook veel praktische tips!

Ik heb 't niet als coaching ervaren

48 jaar, inkoper

Miranda werkt zonder notitieblok. Dit zo zo ontzettend fijn. Je voelt dan nl niet de afstand die er wel is als jij vertelt en de coach aantekeningen maakt. Dat doet Miranda dus niet. Wel weet ze alles feilloos uit eerdere gesprekken terug te halen, dus ze heeft wel degelijk een dossier. Maar dat heb je niet in de gaten als je met haar praat.

Ik heb de coaching niet als coaching ervaren. Zo natuurlijk verliepen de gesprekken. Moeiteloos wist Miranda bruggetjes te maken, terug te grijpen op eerdere gesprekken en daadwerkelijk maatwerk toe te passen op mijn persoonlijkheid en situatie.

Ik kreeg hele duidelijke en praktische tips die ik zelf kon toepassen. Het helpt me nu om zaken minder zwaar te maken, te relativeren, maar ook om de menselijke aandacht niet uit het oog te verliezen. Hierdoor sta ik veel positiever in het leven en heb ik veel minder stress, zowel zakelijk als privé.

Op mij en mijn werkervaring toegespitst

54 jaar en begeleidster A gehandicapte zorg.

Het was een korter traject op mij en mijn werkervaring toegespitst. Ik vond het een erg prettig contact, goed op mij afgestemd.

Miranda gaf voldoende aanwijzingen hoe ik verder zou kunnen gaan om de draad op te pakken. En met nieuwe ervaringen op te doen en daarvoor in actie te komen. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Het was een bevestiging in waar ik me op wil gaan richten en voldoende om in actie te komen.

Vriendelijk en open, een luisterend oor

58 jaar, docent

Een ontzettend mooie ruimte, veel privacy. Vriendelijk en open, een luisterend oor. Goed in reflecteren en feedback geven. Prettig, nieuwe inzichten gekregen.

Ik heb een nieuw doel in mijn werk gevonden. Miranda leidt je aan de hand van je eigen antwoorden in een nieuwe richting. Erg verfrissend.

APK

52 jaar, casemanager verzuim

Een auto breng je jaarlijks naar de APK, maar een mens daar staan we vaak niet bij stil. Zouden we regelmatig moeten doen, stuk tijd voor jezelf maken, is investeren in jezelf.

De coaching gaf me bewustwording, inzicht, en uit welke werk gerelateerde onderwerpen haal ik de meeste energie. Zodat ik daar ook weer op kan richten, en me minder ga laten verleiden door veel dagelijkse ad hoc zaken. De bewustwording geeft mij weer het inzicht, welke onderwerpen ik graag meer verder wil gaan binnen de organisatie. De kreet ' beloof minder, kom meer na' hangt weer boven mijn bureau.

Ik kwam met heel veel nieuwe energie iedere keer van deze bezoeken thuis. Het voelt als een cadeau dat ik hiervan gebruik heb mogen maken. Super fijne begeleiding en coach. Juiste vragen worden gesteld. De spiegel voorhouden. Prettige persoon, draait niet om de punten heen, to the point en komt ook terug op afspraken en doelen.

Over het Ontwikkeladvies; Het voelt voor mij echt een cadeau wat ik heb gekregen. Ik ben blij en zal ook adviseren dat dit ontwikkeladvies voor iedereen belangrijk is. Drie sessies is kort, maar ik ben zeer dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Mijn behoefte zou nog wel meer zijn, en om nog meer de diepte in te gaan.

Bewuster van mijn eigen kwaliteiten

28 jaar, reisadviseuse

Ik ben bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en hoe dit toe te passen in sollicitatie gesprekken.
Ik heb de coaching als erg prettig ervaren!

Nu mag ik zelf aan de slag

35 jaar, accountmanager

Miranda bedankt voor de fijne coaching. Ik voelde een klik. Je bent erg meedenkend en zelfs buiten de afspraken om kon ik je vragen stellen.

Je hebt me weer energie gegeven om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik ben breder gaan kijken wat ik allemaal kan met mijn opleiding en werkervaring. Veel tips en tricks gekregen.
Nieuwe inzichten, breder denken, mezelf beter leren kennen, zekerder gevoel om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Nu mag ik zelf aan de slag.

Een nieuwe baan én mijn zelfvertrouwen terug

28 jaar, zorgcentralist

Ik heb een nieuwe baan en heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik heb de coaching als zeer positief ervaren.
Tijdens het solliciteren kreeg ik meer zelfvertrouwen en dat straalde ook door naar mijn privéleven.

Het hier en nu telt meer dan ooit.

53 jaar, schoonheidsspecialiste & masseuse

Lieve Miranda, een stoere no nonsens vrouw.... met een paar simpel handvaten liet ik de afgrond waar ik stond achter me....

Geen gegraaf in een verleden die toch niet te veranderen is en me maakte wie ik nu ben. Het hier en nu telt meer dan ooit.

Dank dat je op mijn pad kwam... ik blijf je eeuwig dankbaar!

Warm persoon

42 jaar, Admin & Customer Care

De coaching was heel prettig, het gaf me veel inzichten op werk en persoonlijk vlak!
Miranda is een fijn hartelijk warm persoon en ik heb orde gekregen.

Een rugzakje voor de toekomst

31 jaar, cliëntbegeleider kinderdienstencentrum

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en kan hiermee een goede keuze maken in de toekomst!

Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Miranda stelde mij op mijn gemak en liet de inhoud van de gesprekken aan mij over. Het waren drie intensieve, maar vooral helpende coachingsgesprekken die telkens een andere wending kregen.

Vanaf het eerste gesprek werd ik tot actie uitgedaagd en ik neem vooral weer een rugzakje met kennis en handvatten mee voor de toekomst.

Fijne mix

39 jaar, orthopedagoog

Ik heb m\Meer zicht op welke aspecten van mijn huidige werk wel en niet bij me passen. Ook in welke richting ik een alternatief moet zoeken.

Ik vond de coaching heel prettig. Ik vond dat Miranda een fijne mix ‘toepaste’ van luisteren & ruimte geven, kritische vragen stellen en ideeën voorstellen.

De gesprekken hebben mij meer zicht gegeven op wat er binnen mijn huidige werk wel en minder bij me past. Ook weet ik beter hoe ik hiermee vooruit kan.

De lat wat lager

31 jaar, thuisblijfmama

Ik heb geleerd de lat wat lager te leggen. En ik heb een soort manier gevonden om enigszins met de negatieve stem in mijn hoofd om te gaan. Het heeft mijn ogen doen openen.

Verhelderend

50 jaar, purchase manager

De coaching was voor mij verhelderend, het geeft me meer inzicht welke stappen het brein maakt om tot een ervaring te komen en in hoe te handelen bij situaties!

Persoonlijk, betrouwbaar, kundig en oprecht.

43 jaar, woonbegeleidster

Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben echt gecoacht! Tegenwoordig noemt iedereen zich coach lijkt wel. Miranda is echt een coach met goede vaardigheden en kennis. Daarnaast een prettig persoon. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb de tips in praktijk gebracht en direct goede ervaringen mee gehad. Ik denk nog regelmatig aan de voorbeelden die ze gaf. Dat deed ze aan de hand van concrete vergelijkingen, die mij bij blijven.

Erg persoonlijk, betrouwbaar, kundig en oprecht.

Handvatten om mijn loopbaan meer in te richten op de manier waarop ik dat wil.

31 jaar, projectmanager

Heel veel nieuwe inzichten en vooral handvaten om mijn leven en loopbaan meer in te richten op de manier waarop ik dat wil.

Miranda was erg betrokken en wist me al met kleine tools en handvaten al heel blij te maken en stappen vooruit te laten gaan. Zeer positief!

Een zetje

42 jaar, docent

Erg prettig. Goede spiegel op z’n tijd.
Inzicht en een zetje om iets te doen wat spannend is of een drempel is.

Duidelijkheid

51 jaar, assistent financieel adviseur

Voor mij heeft de coaching vooral duidelijkheid gegeven in mijn te maken keuzes. Er zijn geen nieuwe inzichten gekomen, maar wel duidelijkheid in de gedachten waarmee ik al rondliep.

Bewuster van valkuilen & tips om ermee aan de slag te gaan

48 jaar, secretaris

Miranda heeft heel snel een goed beeld van iemand. Daarnaast kan ze heel goed samenvatten van wat ik bedoel te zeggen. Miranda is heel toegankelijk, om mee te praten. Ze luistert ook goed. En zelfs vandaag, wachtend op een coronatest, kon het gesprek prima via Teams plaatsvinden.

Houvast

28 jaar, consultant

Miranda is een hele Fijne coach die goed en rustig luistert en goede tips geeft. Door jezelf te spiegelen waar Miranda goed aan werkt, ben ik me veel bewuster van mijn valkuilen en door de coaching heb ik goede bruikbare tips gekregen om met mijn valkuilen aan de slag te gaan.

Inzicht gekregen hoe ik mijn unieke kwaliteiten kan gaan inzetten voor een nieuwe baan

48 jaar (geen beroep)

De coaching kwam op het goede moment. Het heeft me veel gebracht. In een drukke tijd met veel innerlijke onrust heb ik veel tips en trucs gekregen om het voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving, gemakkelijker te maken. Ik ben hiermee, merkbaar, aan de slag gegaan en ga ervan uit dat ik dit blijf door ontwikkelen.

Niet opgelegd en niet alsof ik gek was

33 jaar, recruiter

De manier van coaching was persoonlijk. Niet opgelegd en niet alsof ik gek was.
Ik heb het vertrouwen in mezelf weer gevonden. Ik weet dat er moeilijke momenten komen, maar weet nu ook dat die voorbij gaan. Ik heb de coaching zeer professioneel en liefdevol ervaren. Het heeft me rust gebracht en geduld.

Reactie van manager na training van 9 maanden

review direct leidinggevende

De insteek van de teambuilding voor onze vakgroep artsen was niet gemakkelijk te kiezen: een grote groep deskundige professionals met ieder een eigen perspectief en een samenwerking die met name specifieke aandacht verdiende op persoonlijk vlak. De aanpak van Miranda bleek werkbaar en creëerde draagvlak bij de deelnemers; zij stonden er verschillend in, maar Miranda wist de positieve en negatieve kanten hiervan constructief bespreekbaar te maken, waardoor de ambitie ontstond om zich verder samen te ontwikkelen. Een integere benadering deed de rest. Mijn dank daarvoor!

Reacties van team na training van 9 maanden;

citaten van dokters en verpleegkundig specialisten

Het gevoel leeft dat we er samen echt iets van kunnen maken!
Meer verbinding, heldere doelen.
Betere zelfreflectie. De verandering begint bij jezelf (wat kan ik morgen zelf anders doen).
Duidelijk welke gemeenschappelijke knelpunten we gemeenschappelijk ervaren en een eerste aanzet om te veranderen als team.
Doen!

Confronterend, daarna ondersteunend en opbouwend

56 jaar, verpleegkundige

Hoe ik de coaching heb ervaren? Om te beginnen confronterend in de eerste sessie van de 3. Daarna ondersteunend en opbouwend. Logische stappen en processen in 3 sessies.
Het heeft me superveel opgeleverd. Heeft me weer in een prachtige flow gezet.

Meer inzicht in hoe ik reageer en hoe ik hiermee kan omgaan

51 jaar, controller

Ik heb meer inzicht gekregen in mijzelf en hoe ik op specifieke situaties reageer. Ik heb meer inzicht in hoe ik reageer en hoe ik hiermee kan omgaan.

Ik heb nu beter overzicht en inzicht in mijn werkzaamheden

61 jaar, planner/werkvoorbereider

Ik heb nu beter overzicht en ook beter inzicht in m`n werkzaamheden.
Heb het ervaren als zeer prettig, informeel maar ook zeer professioneel. Het heeft me `n veel beter inzicht gegeven in m`n werk, meer rust, minder hectisch.

Als ik nu in een valkuil trap, herken ik het en kan ik erop acteren

59 jaar, projectcoördinator bij woningcorporatie

Het was intensief ( soms wat emotioneel, maar die ruimte kreeg ik) maar het geeft me nu het inzicht dat er in mij kwaliteiten zitten om met bepaalde situaties om te gaan. Dat anders ook goed is, en dat ik nu, als ik in een valkuil trap, mezelf herken en hierop kan acteren.

Diverse collega's vroegen wat de coaching me heeft opgeleverd. Het gaf me inzicht in mijn situatie. En natuurlijk kan mijn man of een goede vriendin die vragen ook stellen. Maar het is toch fijner als er iemand tegenover je zit die er voor mij is, die geen emotionele band met mij heeft en daardoor accepteer ik adviezen makkelijker.

Het gaf rust en inzicht, ook voor de mensen rondom mij

54 jaar, verzorgende IG

Ik ben zo blij met haar! Ik zou Miranda adviseren, ze heeft me inzicht gegeven.
Ik had vertrouwelijk en enthousiast contact, iemand die je wil helpen. Het heeft me rust en inzicht gegeven, niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen rondom mij.

Ze loste hiermee alle andere punten op, dat noem ik nog eens vakwerk

57 jaar, werkvoorbereider

Tijdens de gesprekken heb ik Miranda ervaren als een vakkundige coach die je op een prettige manier weet te motiveren. Ze neemt ruim de tijd om naar je te luisteren en komt met oplossingen waar je zelf niet op zou komen.
Ik kwam met vier punten waaraan ik wilde werken. Ze begon met het laatste punt en loste hiermee alle ander punten op. Dat noem ik nog eens vakwerk. Door het traject is er meer veranderd dan verwacht. Miranda bedankt hiervoor.

Zonder meer de beste investering in mezelf!

46 jaar, sales manager

Miranda is een echte professional, die veel kennis heeft van de arbeidsmarkt en aanverwante vakgebieden. Ze leeft zich erg goed in in de situatie, zonder te oordelen. Verstrekt goede tips, adviezen en geeft huiswerk op maat.
Ook weet zij precies de goede vragen te stellen, waardoor je getriggerd wordt en er dieper over na gaat denken wat nu eigenlijk belangrijk voor je is. Zonder meer de beste investering in mezelf!
Ik leerde mezelf (weer) kennen en naar m'n gevoel te luisteren. Omgevingsfactoren vallen weg en de kern kwam boven drijven. Wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik daar. Op naar maximaal werkplezier!

Iets heel anders dan ik verwachtte en waar ik zelf nooit op gekomen was.

50 jaar, business controller & zelfstandig adviseur

Het was prettig, nuttig. De coaching heeft iets aan het licht gebracht waar ik veel aan heb en daar was ik zonder deze coaching nooit achter gekomen.

Het was goed om met iemand buiten de organisatie te praten

55 jaar, administratief medewerker

Miranda heeft in het korte traject van het Ontwikkeladvies 45+ de zaken die voor mij belangrijk waren eruit gepikt en met oefeningen naar voren gebracht. Dit werkt voor mij beter dan wanneer je tegenover elkaar aan een tafel zit. Voor mij was het goed om eens met iemand buiten de organisatie om te praten over gebeurtenissen die veel met me hebben gedaan. Miranda is een spontane vrouw die coacht op een heel prettige manier. 

Verder kijken dan dat ik zelf deed

49 jaar, tandartsassistente

Ik heb inzicht gekregen in mijn competenties en de mogelijkheden om deze in te zetten in de zoektocht naar een nieuwe baan. Ze heeft me verder laten kijken dan dat ik zelf deed. Door de gesprekken met haar kun je beter keuzes maken in wat wel en niet belangrijk voor je is in de toekomst.
Miranda is een erg prettig persoon die je op een andere manier naar jezelf leert kijken, dat was voor mij erg waardevol. Ik heb het idee meer mogelijkheden te hebben in de toekomst, dan dat ikzelf voor mogelijk hield.

Mijn gevoel en verstand lagen mijlenver uit elkaar

36 jaar, management assistent

Door verschillende ingrijpende gebeurtenissen ontstond er telkens weer een soort van “gewoon-doorgaan-modus”. Maar als dan je droomwens wederom niet in vervulling mag gaan en je hier 48 maanden aan een stuk wel op blijft hopen en er naar gaat leven, wordt je wereld èrg klein maar de afstand tussen je verstand en je gevoel juist steeds gróter...

Ik kon er niet meer alleen uitkomen; welk pad moest ik inslaan en was dat dan wel in lijn met mijn gevoel..?! Met deze wirwar aan gevoelens, emoties en overtuigingen kwam ik gelukkig bij Miranda terecht. EINDELIJK iemand die me de weg naar het juiste pad kon laten vinden!

Miranda heeft me in een heel erg afwisselend maar ook intensief traject allereerst terug gebracht naar mezelf; wie ben ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk enz. Toen dàt steeds duidelijker werd kwam er ook naar voren dat het niet alleen privé maar ook werk gerelateerd was. Ik voelde in het traject dan ook steeds meer ruimte om ook die brandende vragen bij Miranda neer te leggen.

Heel wijs heeft Miranda deze 2 (veel te grote) elementen in mijn leven niet tegelijkertijd behandeld maar echt eerst heel diep en compleet de basis gezet in privé. Daarna was er zo veel veranderd en stond ik weer compleet in mijn kracht waardoor, hoe bizar ook, de verandering qua werk bijna als vanzelf volgde....
 
Miranda! Ik ben dankbaar en blij dat ik zo veel van je heb mogen leren en dat je me zo veel inzichten hebt gegeven; het heeft me echt wijzer gemaakt!

Ik stem voor een soort van jaarlijkse APK, want coaching verrijkt jezelf en je leven!!

Het geeft me een beter inzicht in mezelf

54 jaar, officemanager

Ik vond de coaching interessant, het heeft me een beter inzicht in mezelf opgeleverd. Het zouden wat meer sessies mogen zijn, maar ik snap dat dat in het subsidietraject (Ontwikkeladavies 45+, red.) niet kan. Het had van mij wat langer mogen duren, zodat we samen nog wat meer aan mijn zelfvertrouwen hadden kunnen werken. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik er nu zelf ook ga komen. Zeker weten! :-)

Ik ben beter in staat om situaties te herkennen

48 jaar, inkoper overheid

De coach wist snel de juiste aanpak te vinden, passend bij mijn persoonlijke stijl. Na de coaching ben ik beter in staat om situaties te herkennen en, als dat nodig is, bij te sturen. Dit geldt voor zowel zakelijke als privé situaties.

Ik ben veel zelfverzekerder en doelgerichter geworden

42 jaar, financieel adviseur

Het heeft mij handvatten gegeven om meer voor mezelf te kiezen, meer rust aan te brengen in mijn leven. Door de coaching ben ik weer gaan zien wie ik was en wie ik graag wil zijn. Ik ben veel zelfverzekerder en doelgerichter geworden.
Miranda, ik vind je echt een topper en ben heel blij dat ik bij jou ben uitgekomen. Het heeft me echt heel veel gebracht. Ik zie de toekomst heel positief tegemoet. Het gaat je goed en tot ziens!"

Niet het vooraf gewenste resultaat, maar wel inzichten die me verder hebben geholpen

45 jaar, bankier

Miranda beschikt over een enorme dosis inzicht, humor, geduld, warmte en compassie waarmee ze je confronteert, emotioneert, interesseert en ook mobiliseert, altijd persoonlijk en vol empathie.
Hoewel we uiteindelijk niet het door mij vooraf gewenste resultaat bereikt hebben, ben ik tot een aantal belangrijke inzichten gekomen, die mij verder op weg hebben geholpen.

Ik wist dat ik op onderzoek uit moest, maar je hebt iemand nodig die je de juiste kant opstuurt

51 jaar, secretaresse

Zélf verantwoordelijkheid nemen voor m'n loopbaan, ik wist dat ik op onderzoek uit moest, doelen stellen en dan stapjes maken. Maar je hebt echt iemand nodig die je de juiste kant opstuurt: Het was prettig in een open en ontspannen sfeer. Ze voelde me goed aan en wist me op een fijne manier te stimuleren de stapjes vooruit te zetten. Hartelijk dank hiervoor!
(gratis coaching Ontwikkeladvies, subsidieregeling 45plussers, ministerie SZW)

Het bracht me meer positiviteit, heb belangrijke zaken weer op m'n netvlies staan

53 jaar

Miranda is een prettige coach waar ik me goed bij om mijn gemak voelde. Voor mij was de coaching een eye-opener, belangrijke zaken die ik uit het oog was verloren heb ik weer op mijn netvlies staan. Het heeft mij meer positiviteit gebracht. De toekomst heeft weer meer kleur.
(gratis coaching Ontwikkeladvies, subsidieregeling 45plussers, ministerie SZW)

Me niet meer schuldig voelen om niets te doen. Heerlijk!

40 jaar, bedrijfsadviseur

Ze heeft mij in eerste instantie handvaten geboden om de eerste maanden na mijn burn-out door te Ik ging patronen in mijn gedrag herkennen, dit was echt een eye-opener voor mij! Ze heeft mij geleerd om voor mezelf te kiezen en mezelf daarbij niet te verliezen. Dat het OK is om niet te doen en je daar niet schuldig over te voelen. En om te leven in het moment. Heerlijk!

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Het heeft mij veel geleerd over mezelf. Ik heb alle dingen die ik deed tegen het licht gehouden en beoordeeld. Waarom doe ik dit? Vind ik het belangrijk? Wat brengt het mij? Krijg ik er energie van? Hierdoor heb ik dingen laten vallen die me alleen maar energie kostten.
Ook ben ik van baan veranderd tijdens het coaching traject. Door de inzichten die ik gekregen heb bleek dat een oplossing voor mijn burn-out. Achteraf had ik dat had ik veel eerder moeten doen.

Ik was sceptisch, maar door de coaching zijn mijn hoofd en gevoel op één lijn gezet

33 jaar, eigenaar beleggingskantoor

De coaching gaf me duidelijkheid en zekerheid dat het pad wat ik zelf al deels in mijn hoofd had zitten dat het juiste was klopte. Mijn gevoel wist het al, maar mijn hoofd probeerde nog allemaal zaken erbij te halen die het gevoel zouden kunnen overhalen. Dit is door de coaching in één lijn gezet.

Ik kreeg vertrouwen om de keuze te maken die mijn gevoel al aangaf. Het was een erg positieve ervaring, ging er wat sceptisch heen, maar Miranda gaf me al bij de intake al de zekerheid dat ik de juiste keuze had gemaakt om bij haar te komen. Ik heb Miranda in die enkele sessies als erg vriendelijk, doortastend en helder leren kennen. Kan haar zeker aanbevelen.

Ik ben weer de persoon die ik wil zijn

42 jaar, sales coach

Ik heb Miranda ervaren als een professional die je op een prettige manier van A naar B brengt. Ik ben weer de persoon die ik wil zijn en kan weer beter omgaan met processen waar je weinig tot geen invloed op hebt. Ik voel me prettiger, meer harmonie in m'n leven.

Ik heb een plan dat bij MIJ past

48 jaar, financieel ondersteuner

Ik voelde me direct op m'n gemak bij Miranda. De coaching gaf me rust, want ik weet nu dat mijn keuze niet alleen gebaseerd moet zijn op wat maatschappelijk wenselijk is, maar meer ook wat bij mij past.

Niet van het zweverige

51 jaar, werkt bij zorginstelling

De coaching heb ik als prettig ervaren en op de juiste manier op mij toegepast. Niet van het zweverige.

Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen en te zeggen wat ik denk

31 jaar, werkt bij een bank

Coaching heeft me geleerd om dingen anders te doen zowel zakelijk als privé. Dingen accepteren zoals ze zijn, kwetsbaar durven opstellen en te zeggen wat ik denk. Daarnaast ga ik zoveel mogelijk dromen proberen waar te maken. Ik vond het fijn om een boek mee te krijgen wat op dat moment paste bij onze gespreksstof.

Ik heb een burn-out voorkomen, kreeg rust in lichaam en geest

54 jaar, medewerker verkoopbinnendienst

Het coachen heeft me een heleboel opgeleverd, beter inzicht in mijn doen en laten op zowel mijn werk als thuis. Miranda heeft mij op een zeer fijne wijze, weer met beide benen op de grond gezet. Op een leuke, maar soms ook wel doortastende wijze, mijn betrokkenheid op het werk gerelativeerd.
Nuttige tips voor zowel op het werk als thuis, hebben me rust gebracht in lichaam en geest. Voor mij is, zo voel ik het, hierdoor een burn-out uitgebleven.

k geloof weer in mezelf, heb het vertrouwen terug gekregen

46 jaar, verzorgende

Mijn start van de coaching kwam op het juiste moment. Ik stond op het puntje van de berg om ervan af te vallen. Door de gesprekken, oefeningen ben ik de goede weg terug gegaan van de berg zonder ervan af te vallen. Door de coaching kan ik me zelf verplaatsen in situaties, en beter met de situatie om gaan. Ook ben ik weer in mezelf gaan geloven en heb vertrouwen in mezelf terug gekregen. De locatie en omgeving ligt op een mooi natuurlijk rustige plek waardoor je erg op je gemak voelt bij de coaching. De manier waarop Miranda je coacht is heel fijn je kan je zelf zijn en je eigen inbreng geven. Miranda voelde voor mij niet mijn coach maar mijn maatje! Ik beveel Sensare zeker aan, omdat ik er van bewust ben geworden wat goede coaching voor je kan betekenen.

Ik weet beter wat bij mij past, het ontslag voelt als een bevrijding

42 jaar, projectleider bouw

Ik weet nog beter weet wie ik ben en wat ik wil. Dat ik zelf niet meer bij mijn huidige werkgever pas en dat een ontslag echt een groot cadeau en een bevrijding kan zijn.
Ik heb de coaching als een cadeau ervaren. Coaching momenten zijn de parels in je leven, ik raad het iedereen aan. Om de zoveel jaar even een moment voor jezelf via coaching; waar sta je, wat zijn je wensen, waar wil je naar toe.

Ik heb voor zowel mijn privésituatie als mijn werksituatie meer rust gekregen

43 jaar, financieel adviseur

Via mijn werkgever ben ik met Miranda in contact gekomen. Mijn doel van de
coaching was een oriëntatie op het vervolg op mijn loopbaan. Ik merkte dat ik binnen mijn huidige functie het gevoel had niet helemaal meer op de goede plek te zitten.
Miranda is gestart met mij een beter inzicht in mijn eigen persoonlijkheid te geven. Dit heeft ze gedaan door open vragen te stellen. Ze deed dit op een kritische maar respectvolle manier. Ze heeft zich goed aangepast aan mijn persoonlijkheid. Daardoor voelde ik me niet geremd om het met haar te bespreken.
We hebben een aantal keer een wandeling gemaakt. Dit vond ik fijn, want ik ben niet zo van het stilzitten. Halverwege het traject hebben we de stap gemaakt naar mijn werk. Ik heb van haar handvatten gekregen hoe ik het vervolg in mijn loopbaan vorm kan geven.
Door de coaching heb ik zowel voor mijn privésituatie als mijn werksituatie meer rust gekregen. ik ben er erg blij mee dat ik het traject heb gevolgd bij Miranda.

Ze hield me de spiegel goed voor

47 jaar, manager

Ik heb veel vertrouwen in de coach en het traject, dit is gedurende de sessies ontstaan. Doordat de coach heel goed de "spiegel" voor kan houden heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Ik heb keuzes gemaakt waar ik blij van word en die me rust geven!

Ik kreeg handvatten om situaties op verschillende manieren op te lossen

49 jaar, onderhoudsmonteur

Ik heb Miranda als een zeer professionele coach ervaren, die zich goed in mijn situatie kon verplaatsen en mij vervolgens diverse handvatten gaf om situaties op verschillende manieren op te lossen. Mij is geregeld een spiegel voorgehouden en ik heb dankzij haar grote stappen in de goede richting gezet. Ik ben een stuk sterker uit deze ervaring gekomen.
En tenslotte heeft de coaching mij gebracht dat ik een betere vader en echtgenoot ben geworden, waarvoor dank.

Miranda is een warm persoon die de tijd voor je neemt tijdens een gesprek

30 jaar, sales support

De combinatie van een gesprek en de juiste oefeningen hebben me geholpen om bepaalde strubbelingen goed in beeld te brengen. Het heeft me zelfinzicht gegeven. Naar jezelf kijken kan ook confronterend zijn maar erg goed om verder te komen in je loopbaan/privéleven.
Miranda is een warm persoon die de tijd voor je neemt tijdens een gesprek. Gesprekken liepen soms uit en deze tijdsdruk heb ik totaal niet ervaren. Je voelt je erg welkom!

De wandeling werkte heel prettig

55 jaar, ondernemer

De coaching was heel plezierig. Miranda luistert met aandacht, heeft geduld en is open. Dat was nodig. De eerste keren waren heftig, allerlei zaken uit het (verre en nabije) verleden werden "opgerakeld"!
Vervolgens zijn er stapjes en kleine stappen uitgekomen. De wandeling werkte heel prettig. Het ging en gaat voetje voor voetje beter. Alertheid blijft geboden, maar zo nodig maak ik een nieuwe afspraak!

Ik was vrij sceptisch over coachingstrajecten

25 jaar, medewerker bank

Voordat ik aan het traject ben begonnen was ik vrij sceptisch over coachingstrajecten. Na de eerste kennismaking merkte ik al direct dat ik me vergist had. Het door mij vooraf gestelde doel is meer dan behaald.
 
Ik heb het coachingstraject zéér positief ervaren. Miranda is altijd open, eerlijk en toegankelijk geweest voor mij. Ik heb tijdens dit traject meer gekregen dan ik had gehoopt en verwacht. Enorm bedankt!

Ik leerde om eerst bij mezelf te rade te gaan alvorens de keuze te maken

42 jaar, medewerker marketing &amp; communicatie

Ik vond het zeer fijn, warm en waardevol! De klik met Miranda was er meteen. Ik herinner me de eerste sessie: een lachsessie. Goh, wat voelde dat heerlijk, vertrouwd en fijn. Ik voelde het echt van binnenuit. Dit had ik al lange tijd niet meer gevoeld. Door omstandigheden was ik de balans kwijt. Veel onrust door het niet loskomen van werk en geen tijd voor ontspanning.  Ik wilde graag de rust terugvinden en het enthousiasme van binnenuit ervaren. Nieuwe balans tussen werk en privé, meer assertief uiten en mijn gevoel laten spreken. De eerste stap na de lachsessie was gezet. Dolgraag wilde ik met Miranda deze reis gaan maken. Een reis die me veel inzichten en praktische vaardigheden gaf.
 
De huiswerkopdrachten hielden me scherp om het geleerde in het praktijk te brengen en het kleine bruine dagboekje om alle gevoelens, uitingen en nog veel meer vast te leggen. Een waardevol naslagwerk. Gedurende het coachingstraject gaf Miranda mij inzicht in bepaalde situaties. Situaties waarbij mijn gevoel een rol speelde en die me aantrokken. Ze leerde me om eerst bij mezelf te rade te gaan alvorens de keuze te maken om hier wel of geen feedback op te geven. Door vragen te stellen: 'Wat wordt er gezegd?' 'Klopt dit?' 'Weet ik het zeker? 'Wat doet dit nu met mij? 'Kan, wil of moet ik hier iets mee?'
 
De coaching heeft mij veel rust gegeven. Pas op de plaats, afstand nemen en luisteren naar je lichaam. Miranda bedankt! Je hebt me enorm op weg geholpen en het is nu aan mij om verder te gaan met de reis. De reis, waarin ik mezelf steeds beter leer kennen en leren de keuzes te maken die bij me passen. Met als resultaat dat ik meer zelfvertrouwen en steviger in mijn schoenen ga staan. Met de ontvangen inzichten en praktische vaardigheden kom ik steeds een trapje hoger op de 'ladder'.

Met haar persoonlijkheid zorgde ze ervoor dat ik mijn verhaal zonder gêne kon vertellen

43 jaar, aftersales manager

In de tijd dat ik Miranda leerde kennen zat ik er helemaal doorheen. Een burn-out zoals je dat noemt. Ik ontmoete een warme bijna familiaire dame, die met haar persoonlijkheid er voor zorgde dat ik mijn verhaal zonder gêne kon vertellen.
Daarnaast is zij ook een pittige tante die je een spiegel voor kan houden, kan prikkelen, na kan laten denken, je anders tegen zaken aan kan laten kijken en ook handvatten aanreikt waar mee je vooruit kan.
 
Al snel, met hard werken leerde ik dezelfde patronen en valkuilen herkennen. Langzaam maar zeker kreeg ik mijn werk- en privéleven weer in de greep.
 
Ik voel me geprezen dat de weg van Miranda de mijne kruiste.
Bedankt voor je hulp.

Het heeft me geleerd niet te blijven leven in het verleden maar dingen aanpakken en streven naar de toekomst

20 jaar, constructiebankwerker

Het was een fijne coaching, ik zou het niet anders willen hebben. Ik heb duidelijk meer begrip voor dingen gekregen, ook weet ik beter dingen op zijn plek te kunnen zetten. Het heeft me geleerd niet te blijven leven in het verleden maar dingen aanpakken en streven naar de toekomst. Ik merk duidelijk dat ik nu met bepaalde dingen beter kan omgaan en dat geeft me veel meer rust en daardoor sta ik weer blijer in het leven.

Door de rust kan ik wat makkelijker afstand van dingen nemen, zowel op het werk als privé

36 jaar, personeelsconsulent

Mijn coaching bij Miranda bestond uit 1 intakegesprek en 6 coachingsgesprekken. Bij het kennismakingsgesprek voelde ik me meteen op mijn gemak bij Miranda. Ik had het gevoel me echt voor haar open te kunnen stellen. Dit eerste positieve gevoel was voor mij heel belangrijk, daardoor had ik het vertrouwen echt stappen kunnen te zetten met behulp van deze coaching.
 
Door de huiswerkopdrachten die je mee krijgt, blijf je tussen de coachingsafspraken intensief met het traject bezig. Tijdens de afspraken met Miranda kreeg ik handvatten aangereikt, waar ik in mijn werk en in mijn privéleven verder mee aan de slag kon. Dit hielp me in situaties, door mezelf vragen te stellen als: ‘wat gebeurt er op dit moment met me?’, ‘waarom voel ik me zo?’, ‘welke invloed kan ik er op uitoefenen?’.

De coaching heeft me vooral meer rust gegeven. Door deze rust lukt het me wat makkelijker om op momenten wat meer afstand van dingen te kunnen nemen. Even pas op de plaats te maken en bewustere keuzes te maken, zowel op het gebied van werk als privé.
 
Ik wil Miranda heel erg bedanken voor haar luisterend oor en prikkelende vragen. De coaching is voor mij een start van een mooie reis, waarin ik steeds meer ontdek, mezelf steeds beter leer kennen en daar ook beter naar leer luisteren. 

De persoonlijke ontwikkeling heeft er bijgedragen dat ik succesvol ondernemer ben.

45 jaar, zelfstandig ondernemer

De coaching was persoonlijk wat mij erg aansprak en direct toepasbaar in de praktijk. Hierbij wil ik Miranda hartelijk danken voor de nuttige coaching en Cursus persoonlijke ontwikkeling.
 
De coaching levert mij veel op voor mijn onderneming en privé-situatie. Ook de persoonlijke ontwikkeling heeft er bijgedragen dat ik Succesvol ondernemer ben en privé en zakelijk goed in balans heb. Ik heb mezelf beter leren kennen en straal meer zelfvertrouwen uit. Daarnaast is middels het insight model en de verschillende technieken bijgedragen aan een goede basis voor de toekomst.
 
De coaching was persoonlijk wat mij erg aansprak en direct toepasbaar in de praktijk. Hierbij wil ik Miranda hartelijk danken voor de nuttige coaching en Cursus persoonlijke ontwikkeling.

Als techneut had bepaalde gedachten bij iets "zweverigs" als coaching

31 jaar, werkvoorbereider

Voor mijn eerste gesprek had ik als techneut bepaalde gedachten bij iets “zweverigs” als coaching. Echter ben ik niet vanzelf overspannen uitgevallen, en na overleg met de bedrijfsarts heb ik besloten om toch eens naar een coach toe te stappen.
 
Tijdens de gesprekken heb ik geleerd om ruimte te maken voor mezelf en niet altijd maar door te gaan (gedachtes als ‘’dan is het klaar’’ of ’’je kan het maar gedaan hebben’’ leren loslaten). Ook geleerd om goed naar mezelf te luisteren en te bedenken wat ik echt leuk vind om te doen waren voor mij belangrijke lessen die de coach op een unieke manier wist duidelijk te maken.
 
Verder is Miranda prettig om mee te praten en voelt ze goed aan waar bepaalde knelpunten zitten. 

Gedachten om te stoppen en dan maar voor een baas te gaan werken dolden door mijn hoofd

45 jaar, functioneel beheerder

In het kader van een MVO-traject kwam ik via een oproep in contact met Miranda.
Ik runde al een jaar mijn eigen onderneming, maar het lukte me niet om deze succesvol te maken. Gedachten om te stoppen en dan maar voor een baas te gaan werken dolden door mijn hoofd.
Bij de intake kwam al naar voren dat er in mijn persoonlijke situatie dingen dienden te veranderen. We hebben deze als eerste aangepakt. Na 4 sessies waren de kwartjes gevallen en heb ik flinke persoonlijke sprongen vooruit gemaakt. Inclusief de diverse inzichten die Miranda me heeft gegeven. Daarvoor wil ik haar hartelijk danken

Mijn uitval periode is beperkt gebleven en ik heb vertrouwen dat ik terugval kan voorkomen

48 jaar, directeur / ict-consultant

Ik kwam na een moeizame periode, waarin ik langdurig buiten m’n comfortzone had gewerkt, uiteindelijk met een burn-out thuis te zitten. Ik heb de lange werkweken nooit geschuwd maar toen daar meer en meer stress bij kwam kijken, was de emmer op een bepaald moment helemaal vol.
 
Via een gemeenschappelijke kennis kwam ik na een week bij Miranda terecht. Omdat ik in mijn ruim 26-jarige carrière tot dit moment nooit eerder over deze grens was gegaan was deze extra mentale zorg voor mij onbekend terrein. Na een eerste telefonische kennismaking bleek er al snel dat Miranda  behalve dat ze een prettige persoonlijkheid is ook over de vaardigheden beschikt om de juiste vragen te stellen, waar nodig door te vragen en vervolgens rake conclusies te trekken. Op een prettige en professionele wijze heeft Miranda me vervolgens in het herstelproces begeleid.
 
Haar kennis van de menselijke gedachten en beweegredenen wist ze hierbij prima te combineren met praktische oefeningen. Mede dankzij haar inbreng is mijn uitval periode beperkt gebleven en ben ik na ca. 3 maanden weer volledig aan het werk gegaan.
 
Uiteraard is het nu aan mij om ervoor te zorgen dat ik in de toekomst niet in dezelfde valkuilen val. Ik heb er vertrouwen in dat ik dit met behulp van de aangereikte kennis en hulpmiddelen ook zal kunnen voorkomen.

Wat begon als een dwaling is geëindigd in een boeiende zoektocht naar de ware ik

33 jaar, inkoop- en productmanager

 De baat en de ervaring die ik heb met Sensare verdient een dikke 10! Het heeft mij een bewustere manier van denken over mezelf gebracht. Rust en inzicht maar vooral aanvaarding. Het stuurt mijn leven op een aantal vlakken een heel andere kant op, naar de kant die ik zelf ben en niet in de richting van wat ik denk dat de anderen van mij verwachten. Het is echt een openbaring.
 
Wat voor mij begon als een dwaling in mijn loopbaan waar ikzelf niet meer uitkwam, is geëindigd in een boeiende, confronterende en vermoeiende zoektocht naar de ware ik en wat ik nu echt wil. Een totale ommezwaai waar ikzelf en mijn directe omgeving zoveel rijker en relaxter van is geworden. Dat kon alleen dankzij de uitmuntende begeleiding! 

Ik wilde écht tijd hebben voor mijn gezin en hoopte dat de begeleiding me zou helpen de juiste weg te vinden

48 jaar, directeur

Ik ben de coaching gestart omdat ik snel geïrriteerd raakte naar andere mensen toe en omdat ik te veel tijd bezig was met mijn eigen bedrijf waardoor er te weinig tijd overbleef voor mijn gezin. Als mensen in mijn omgeving (volgens mij) bepaalde taken niet goed uitvoerden werd bij mij de werkdruk alleen maar groter. Dan reageerde ik geïrriteerd en werd sneller boos om dingen die niet eens belangrijk zijn. 
 
Ik wilde écht tijd hebben voor mijn gezin en hoopte dat de begeleiding me zou helpen de juiste weg te vinden en ik mijn tijd beter kon managen.
 
Ik heb de coaching als positief ervaren. Na een paar gesprekken merkte ik dat ik meer inzicht kreeg in mezelf. Het heeft mij meer rust gebracht en ik heb geleerd om en hoe op bepaalde momenten mentale rust juist te nemen. 

Ik vond het heel bijzonder te ontdekken dat ik steeds een laagje dieper kwam. Mijn leven heeft weer kleur

36 jaar, zelfstandig onderneemster

Na een lange periode de vragen "wie ben ik" en wat "kan ik" aan mezelf gesteld te hebben, waar ik geen antwoord op kon geven kwam ik bij Miranda terecht. Na een bijzonder en fijn intake gesprek was mijn keuze snel gemaakt.
 
Er volgde een pittige, boeiende zoektocht naar de kern, mijn ware ik, dit maakt je heel kwetsbaar maar doordat Miranda heel integer en liefdevol begeleiding bood middels gesprekken, creatieve en praktische opdrachten heb ik het ervaren als een openbaring voor mezelf en absoluut als waardevol beschouwd, ik vond het heel bijzonder te ontdekken dat ik steeds een laagje dieper kwam. Met haar aandacht en enthousiasme voelde ik me steeds beter op mijn gemak.
 
Dit alles maakt dat ik mezelf heb leren begrijpen, bewuster ben gaan leven en dat ik heb ontdekt wat bij me past, waar mijn kwaliteiten/talenten liggen, mijn uitdagingen, wat heeft geresulteerd in het feit dat ik een ander mens ben geworden in positieve zin. Waar bovenal ik zelf en mijn omgeving een stuk rijker van is geworden.
 
Met alle geboden handvatten, het bijhouden van mijn eigen dagboek weet ik zeker dat ik verder kan. Mijn leven heeft weer kleur.
 
Miranda, nogmaals dankjewel, alleen had ik dit niet gekund. Ik beveel je aan iedereen aan! Het was een prachtige reis.

Ik heb geleerd om dingen op een andere manier te benaderen

28 jaar

Ik heb de coaching als prettig ervaren. Dat ik meer rust in mijn leven heb gekregen en ik heb geleerd om dingen op een andere manier te benaderen. Tevens om meer vanuit mijn gevoel te spreken.

Ze maakt de kern op een confronterende, maar liefdevolle en zachte manier inzichtelijk

34 jaar, piloot

Ik ben 3,5 jaar studiegenoot geweest van Miranda. In haar zowel verbale als non-verbale contact, weet ze de cliënt volledig op zijn/haar gemak te stellen. Ze is iemand die je in je waarde laat. Ze geeft je echt het gevoel dat ze volledig naar je verhaal luistert. En dat doet ze ook. Ongemerkt zal ze net zo lang doorvragen tot het verhaal van de cliënt voor haar helder is.

Door haar uitstekende analytische vermogen doorziet ze de kern dan ook snel. Dit weet ze vervolgens op een confronterende, maar liefdevolle en zachte manier inzichtelijk te maken. Daarna weet ze de kern d.m.v technieken op een succesvolle manier aan te pakken.
 
Het vierde jaar hebben wij versneld doorlopen. Door dit intensieve traject heb ik haar nog beter leren kennen. Ze heeft een zeer professionele instelling en gaat voor de volle 100% voor haar cliënt. Ze heeft een originele aanpak waarmee ze doeltreffend haar cliënt begeleidt.
 
Naast haar professionele instelling is ze een spontane, warme persoonlijkheid.
Miranda is dan ook een coach die ik zeer zeker aan kan raden.

Anchor 1
bottom of page