"I am not what happened to me, I am what I choose to become."

(Carl G. Jung)

Ervaringen

ervaring over Career Fitness Profiler (onderdeel van Carrière APK)

Directeur accountantskantoor (50 FTE)

Ik vind de rapportage van Career Fitness Profiler erg goed, uitgebreid en vooral persoonlijk. De tool geeft je inzicht en komt tot de kern van een persoon. Je moet tot de kern komen wanneer je op zoek bent naar je zelf, naar wat je wilt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. In mijn beleving is dat de eerste stap en alleen dan kun je (de juiste) keuzes maken wanneer je worstelt met vraagstukken.

De rapportage heeft mij inzicht gegeven in waar ik sta. Enerzijds is het een bevestiging van wat ik al wist en anderzijds maakt het me (onderbouwd) bewust van wat mijn valkuilen zijn. Het gesprek heeft mij inzicht gegeven in ontwikkelmogelijkheden die passen bij de stappen in mijn loopbaan.

Het is een waardevol assessment voor ieder individu en organisatie. Zeker wanneer medewerkers vastzitten in hun loopbaan en om andere redenen zichzelf even krijt zijn. Je komt direct tot de kern wat veel coaching sessies kan besparen.

Ook als werkgever zijnde zou ik dit instrument aanraden.

zelfinzicht en bruikbare tips

40 jaar, administratief medewerker

Miranda is een sympathiek persoon bij wie je gemakkelijk open bent en die met goed luisteren heel snel de kern weet te benoemen en op basis van behoefte veel bruikbare tips en handvaten kan geven. Het heeft mij zelfinzicht en inzicht in huidige situatie en potentie, handvaten voor groei en verbetering gebracht.

zelfvertrouwen om daadwerkelijk concrete stappen te zetten

27 jaar, jurist

De coaching heeft me veel inzichten gegeven in waar mijn drijfveren en kwaliteiten liggen, en dat ik weet welke kant ik op wil met mijn loopbaan. Waar ben ik goed in, waar liggen mijn drijfveren, waar word ik nu eigenlijk echt blij van? Vragen waar ik inmiddels het antwoord op heb gevonden. Niet alleen heb ik deze inzichten gekregen, de coaching heeft me ook het zelfvertrouwen gegeven om daadwerkelijk concrete stappen te gaan zetten om mijn gewenste loopbaanrichting op te gaan. Hoewel er vaak enkele weken tussen onze gesprekken zaten, wist Miranda zich altijd nog precies kleine details te herinneren die ik in vorige gesprekken ter sprake had gebracht. Dat gaf me het gevoel dat er echt goed naar me geluisterd werd. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Onvoorwaardelijk voor mezelf kunnen kiezen

46 jaar, momenteel stay-at-home-mama

Het heeft me veel gebracht, namelijk dat ik voor mezelf heb gekozen. Zonder enige voorwaarden of schuldgevoel! Het was een mooi proces, wat totaal anders liep als wat ik van te voren bedacht had en waar ik eigenlijk voor kwam.
Door mijn geschiedenis te vertellen, kwam ik er achter dat ik veel meer heb meegemaakt dan wat ik er van maakte. Ik bagatelliseerde het, maakte het klein. Maar door die eerste hele lange, waardevolle afspraak kon ik voor het eerst echt zeggen dat ik inderdaad vind dat ik veel heb meegemaakt.

Het traject liep ook ineens anders door de ziekte en het overlijden van <naaste familielid>. Wat van de ene kant een hele verdrietige, zware en moeilijke tijd was, maar waardoor ik zo veel cadeautjes heb ontvangen door de stappen die ik heb gezet. Ik heb een aantal van mijn angsten aangekeken en overwonnen. De conclusie is toch wel dat de angst groter is dan de werkelijkheid.

Er is zoveel in gang gezet, waardoor ik voor mezelf heb kunnen kiezen, zonder enige voorwaarde of schuldgevoel. Ik ben bezig om de nalatenschap goed af te kunnen ronden. In september ga ik beginnen aan een opleiding. En bovendien kan ik ook nog zeggen dat ik trots op mezelf ben.

Dus jeetje wat wil je nog meer!!

Praktische handvatten

43 jaar, ambtenaar

Ik heb nu inzichten en praktische handvatten. Zeer prettig, meer rust.

Ik wil nog meer!

50 jaar, HR

Nu heb ik meer rust en structuur in de chaos in mijn hoofd. Als het een langer traject mocht zijn dan zou ik er meteen voor tekenen. Voor het traject zoals we het nu waren aangegaan (loopbaan coaching, 4 uur) zou ik niets veranderen. Het was erg waardevol en ik heb er heel veel van geleerd.

Ik heb geleerd om me te beschermen voor de buitenwereld, en hoe me meer te richten op mezelf tijdens interactie met anderen. Hoe mijn vertrouwen in mezelf weer op te bouwen middels tijdgebonden taken, mijn valkuilen op te merken en het proces van leven weer in (durven) te stappen.

Helaas mochten we maar 3 afspraken samenwerken.. ik denk dat dat voldoende zegt :)

Inzicht in sterke punten

37 Aera Sales Manager

Ik kreeg inzichten in de sterke punten van mij persoonlijk. Daarnaast in het realistisch beeld van de arbeidsmarkt kansen. Goede toekomst mogelijkheden waar mijn sterke punten liggen.

Daarnaast weer een 'duw' in de juiste richting zodat ik weer klaar ben voor de arbeidsmarkt.

Vertrouwensboost

29 jaar, orthopedagoog

Het gaf me een boost in mijn vertrouwen en het in actie komen wat betreft het opzetten en promoten van mijn eigen bedrijf. Het heeft me inzichten gebracht over welke richting ik op wil en waarom ik twijfelde.

Miranda denkt echt met je mee en daagt je uit je oude denkpatronen te doorbreken. Daarnaast had ze ook veel praktische tips!

Zicht op talenten oen mogelijkheden

54, administratief medewerker

De coaching heeft mij een duidelijk overzicht van mijn talenten en mogelijke banen opgeleverd.
Met dank aan coach, beschikbare tools, vrienden, familie en oud-collega die hebben meegewerkt hieraan.

Ik heb 't niet als coaching ervaren

48 jaar, inkoper

Miranda werkt zonder notitieblok. Dit zo zo ontzettend fijn. Je voelt dan nl niet de afstand die er wel is als jij vertelt en de coach aantekeningen maakt. Dat doet Miranda dus niet. Wel weet ze alles feilloos uit eerdere gesprekken terug te halen, dus ze heeft wel degelijk een dossier. Maar dat heb je niet in de gaten als je met haar praat.

Ik heb de coaching niet als coaching ervaren. Zo natuurlijk verliepen de gesprekken. Moeiteloos wist Miranda bruggetjes te maken, terug te grijpen op eerdere gesprekken en daadwerkelijk maatwerk toe te passen op mijn persoonlijkheid en situatie.

Ik kreeg hele duidelijke en praktische tips die ik zelf kon toepassen. Het helpt me nu om zaken minder zwaar te maken, te relativeren, maar ook om de menselijke aandacht niet uit het oog te verliezen. Hierdoor sta ik veel positiever in het leven en heb ik veel minder stress, zowel zakelijk als privé.

Op mij en mijn werkervaring toegespitst

54 jaar en begeleidster A gehandicapte zorg.

Het was een korter traject op mij en mijn werkervaring toegespitst. Ik vond het een erg prettig contact, goed op mij afgestemd.

Miranda gaf voldoende aanwijzingen hoe ik verder zou kunnen gaan om de draad op te pakken. En met nieuwe ervaringen op te doen en daarvoor in actie te komen. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Het was een bevestiging in waar ik me op wil gaan richten en voldoende om in actie te komen.

Vriendelijk en open, een luisterend oor

58 jaar, docent

Een ontzettend mooie ruimte, veel privacy. Vriendelijk en open, een luisterend oor. Goed in reflecteren en feedback geven. Prettig, nieuwe inzichten gekregen.

Ik heb een nieuw doel in mijn werk gevonden. Miranda leidt je aan de hand van je eigen antwoorden in een nieuwe richting. Erg verfrissend.

APK

52 jaar, casemanager verzuim

Een auto breng je jaarlijks naar de APK, maar een mens daar staan we vaak niet bij stil. Zouden we regelmatig moeten doen, stuk tijd voor jezelf maken, is investeren in jezelf.

De coaching gaf me bewustwording, inzicht, en uit welke werk gerelateerde onderwerpen haal ik de meeste energie. Zodat ik daar ook weer op kan richten, en me minder ga laten verleiden door veel dagelijkse ad hoc zaken. De bewustwording geeft mij weer het inzicht, welke onderwerpen ik graag meer verder wil gaan binnen de organisatie. De kreet ' beloof minder, kom meer na' hangt weer boven mijn bureau.

Ik kwam met heel veel nieuwe energie iedere keer van deze bezoeken thuis. Het voelt als een cadeau dat ik hiervan gebruik heb mogen maken. Super fijne begeleiding en coach. Juiste vragen worden gesteld. De spiegel voorhouden. Prettige persoon, draait niet om de punten heen, to the point en komt ook terug op afspraken en doelen.

Over het Ontwikkeladvies; Het voelt voor mij echt een cadeau wat ik heb gekregen. Ik ben blij en zal ook adviseren dat dit ontwikkeladvies voor iedereen belangrijk is. Drie sessies is kort, maar ik ben zeer dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Mijn behoefte zou nog wel meer zijn, en om nog meer de diepte in te gaan.

Bewuster van mijn eigen kwaliteiten

28 jaar, reisadviseuse

Ik ben bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en hoe dit toe te passen in sollicitatie gesprekken.
Ik heb de coaching als erg prettig ervaren!

Nu mag ik zelf aan de slag

35 jaar, accountmanager

Miranda bedankt voor de fijne coaching. Ik voelde een klik. Je bent erg meedenkend en zelfs buiten de afspraken om kon ik je vragen stellen.

Je hebt me weer energie gegeven om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik ben breder gaan kijken wat ik allemaal kan met mijn opleiding en werkervaring. Veel tips en tricks gekregen.
Nieuwe inzichten, breder denken, mezelf beter leren kennen, zekerder gevoel om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Nu mag ik zelf aan de slag.

Een nieuwe baan én mijn zelfvertrouwen terug

28 jaar, zorgcentralist

Ik heb een nieuwe baan en heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik heb de coaching als zeer positief ervaren.
Tijdens het solliciteren kreeg ik meer zelfvertrouwen en dat straalde ook door naar mijn privéleven.

Het hier en nu telt meer dan ooit.

53 jaar, schoonheidsspecialiste & masseuse

Lieve Miranda, een stoere no nonsens vrouw.... met een paar simpel handvaten liet ik de afgrond waar ik stond achter me....

Geen gegraaf in een verleden die toch niet te veranderen is en me maakte wie ik nu ben. Het hier en nu telt meer dan ooit.

Dank dat je op mijn pad kwam... ik blijf je eeuwig dankbaar!

Warm persoon

42 jaar, Admin & Customer Care

De coaching was heel prettig, het gaf me veel inzichten op werk en persoonlijk vlak!
Miranda is een fijn hartelijk warm persoon en ik heb orde gekregen.

Een rugzakje voor de toekomst

31 jaar, cliëntbegeleider kinderdienstencentrum

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en kan hiermee een goede keuze maken in de toekomst!

Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Miranda stelde mij op mijn gemak en liet de inhoud van de gesprekken aan mij over. Het waren drie intensieve, maar vooral helpende coachingsgesprekken die telkens een andere wending kregen.

Vanaf het eerste gesprek werd ik tot actie uitgedaagd en ik neem vooral weer een rugzakje met kennis en handvatten mee voor de toekomst.

Fijne mix

39 jaar, orthopedagoog

Ik heb m\Meer zicht op welke aspecten van mijn huidige werk wel en niet bij me passen. Ook in welke richting ik een alternatief moet zoeken.

Ik vond de coaching heel prettig. Ik vond dat Miranda een fijne mix ‘toepaste’ van luisteren & ruimte geven, kritische vragen stellen en ideeën voorstellen.

De gesprekken hebben mij meer zicht gegeven op wat er binnen mijn huidige werk wel en minder bij me past. Ook weet ik beter hoe ik hiermee vooruit kan.

De lat wat lager

31 jaar, thuisblijfmama

Ik heb geleerd de lat wat lager te leggen. En ik heb een soort manier gevonden om enigszins met de negatieve stem in mijn hoofd om te gaan. Het heeft mijn ogen doen openen.

Verhelderend

50 jaar, purchase manager

De coaching was voor mij verhelderend, het geeft me meer inzicht welke stappen het brein maakt om tot een ervaring te komen en in hoe te handelen bij situaties!

Persoonlijk, betrouwbaar, kundig en oprecht.

43 jaar, woonbegeleidster

Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben echt gecoacht! Tegenwoordig noemt iedereen zich coach lijkt wel. Miranda is echt een coach met goede vaardigheden en kennis. Daarnaast een prettig persoon. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb de tips in praktijk gebracht en direct goede ervaringen mee gehad. Ik denk nog regelmatig aan de voorbeelden die ze gaf. Dat deed ze aan de hand van concrete vergelijkingen, die mij bij blijven.

Erg persoonlijk, betrouwbaar, kundig en oprecht.

Handvatten om mijn loopbaan meer in te richten op de manier waarop ik dat wil.

31 jaar, projectmanager

Heel veel nieuwe inzichten en vooral handvaten om mijn leven en loopbaan meer in te richten op de manier waarop ik dat wil.

Miranda was erg betrokken en wist me al met kleine tools en handvaten al heel blij te maken en stappen vooruit te laten gaan. Zeer positief!

Een zetje

42 jaar, docent

Erg prettig. Goede spiegel op z’n tijd.
Inzicht en een zetje om iets te doen wat spannend is of een drempel is.

Duidelijkheid

51 jaar, assistent financieel adviseur

Voor mij heeft de coaching vooral duidelijkheid gegeven in mijn te maken keuzes. Er zijn geen nieuwe inzichten gekomen, maar wel duidelijkheid in de gedachten waarmee ik al rondliep.

Bewuster van valkuilen & tips om ermee aan de slag te gaan

48 jaar, secretaris

Miranda heeft heel snel een goed beeld van iemand. Daarnaast kan ze heel goed samenvatten van wat ik bedoel te zeggen. Miranda is heel toegankelijk, om mee te praten. Ze luistert ook goed. En zelfs vandaag, wachtend op een coronatest, kon het gesprek prima via Teams plaatsvinden.

Houvast

28 jaar, consultant

Miranda is een hele Fijne coach die goed en rustig luistert en goede tips geeft. Door jezelf te spiegelen waar Miranda goed aan werkt, ben ik me veel bewuster van mijn valkuilen en door de coaching heb ik goede bruikbare tips gekregen om met mijn valkuilen aan de slag te gaan.

Inzicht gekregen hoe ik mijn unieke kwaliteiten kan gaan inzetten voor een nieuwe baan

48 jaar (geen beroep)

De coaching kwam op het goede moment. Het heeft me veel gebracht. In een drukke tijd met veel innerlijke onrust heb ik veel tips en trucs gekregen om het voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving, gemakkelijker te maken. Ik ben hiermee, merkbaar, aan de slag gegaan en ga ervan uit dat ik dit blijf door ontwikkelen.

Niet opgelegd en niet alsof ik gek was

33 jaar, recruiter

De manier van coaching was persoonlijk. Niet opgelegd en niet alsof ik gek was.
Ik heb het vertrouwen in mezelf weer gevonden. Ik weet dat er moeilijke momenten komen, maar weet nu ook dat die voorbij gaan. Ik heb de coaching zeer professioneel en liefdevol ervaren. Het heeft me rust gebracht en geduld.