"I am not what happened to me, I am what I choose to become."

(Carl G. Jung)

Ervaringen

Ik heb mij getroost, gehoord, gezien en gesteund gevoeld

49 jaar, medewerker customer support

Miranda was altijd met haar volledige aandacht bij de gesprekken en speelde super in op wat er op dat moment speelde. Het ging bij mij, vooral in het begin van mijn traject, soms van de hak op de tak, maar ze kon daar zo goed op inhaken, dat ik uiteindelijk weer stukken rustiger en gewapend met nieuwe inzichten naar huis kon. Voor mij werkte de combinatie van haar vrolijkheid, directheid, luchtigheid, humor en kennis heel erg goed.

Het was voor mij de eerste keer dat ik coaching kreeg. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe veilig het voelde mij te openen bij Miranda, vooral omdat ik nog nooit eerder met iemand had gepraat over emoties, gevoelens etc. Het was een hele intense periode met ups en downs, ik heb veel gehuild maar vooral ook veel gelachen. Ik heb onnoemelijk veel over mezelf geleerd en vooral ook over wat ik toen doormaakte en op welke manieren ik naar mijn situatie kon kijken. Miranda's visies en tips waren heel verfrissend voor mij.
Ik werd regelmatig met pittige opmerkingen aangespoord tot nadenken, wat ik heel fijn vond, ik word graag getriggerd.

Ze heeft me met veel geduld en aandacht geholpen het verdriet, de pijn, de angsten en zorgen laagje voor laagje aan te gaan pakken. Het was echt hartverwarmend op sommige momenten. Ik kon aan mezelf merken hoe ik groeide naarmate het traject vorderde. Ik heb mij getroost, gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Ik ben nu een aantal maanden verder en sta weer sterker in het leven. Ik kijk met dankbaarheid en trots terug op mijn coaching traject bij Miranda.

Ze liet me zien dat ik zelf een oplossing kan bereiken

52 jaar, woningbeheerder bij woningcorporatie

Miranda voelt goed aan waar het probleem zit en kan dit op een natuurlijke wijze bespreekbaar en inzichtelijk maken. Ze trok me regelmatig even over de grens om te laten zien dat ik zelf een oplossing kan bereiken. Ik ben heel blij met het traject wat ik heb doorlopen. Ik merk echt verandering bij mezelf en ga dit nog verder uitbreiden! Ik heb mijn collega's verteld waar ik mee bezig was en zo hopelijk de deur verder opengezet om Sensare te benaderen als ze coaching nodig hebben.

Fijn om regelmatig te sparren

44 jaar, boer

Ik vind het heel fijn om regelmatig met Miranda te sparren, als ik even niet verder kom met mijn plannen. Miranda kan vanaf een afstandje naar situaties of problemen kijken en me de juiste vragen stellen. Hierdoor is het makkelijker om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. Ook helpt Miranda mij grote “projecten” in kleinere stappen op te splitsen, zodat ik meteen aan de slag kan, in plaats van plannen op te schuiven naar “straks als ik tijd over heb”. Hierdoor kan ik me steeds door blijven ontwikkelen.

Ik geniet meer

18 jaar, student

Ik vond de coaching erg fijn, het heeft me veel hulp geboden met mijn stress. Ik geniet nu meer van het leven.

Ik ben het waard

37 jaar, stedenbouwkundige

Tijdens de coaching kon ik mijzelf laten zien in een veilige omgeving. Ik heb geleerd op een realistischere manier naar mijn eigen verwachtingen te kijken. Ondanks dat ik niet altijd meteen het antwoord heb, ben ik het waard om mee te doen met de zoektocht ernaar.
Jammer dat het is afgelopen ;)

Duidelijk wat m'n randvoorwaarden zijn

56 jaar, medisch secretaresse

Dat ik 'out of the box denk' wat betreft mijn ander meer passend/bevredigender werk zoeken. Verder dat ik duidelijkheid heb gekregen van mijn randvoorwaarden m.b.t. mijn werk.

Gelijkwaardig, dat maakte het gemakkelijk om te vertellen

49 jaar, adviseur

Miranda is een fijne coach. Ze is ontzettend aardig, ze is open, eerlijk, direct en deelt ook dingen van zichzelf. Een gesprek voelt gelijkwaardig, dat is prettig, dat maakt het gemakkelijk om dingen te vertellen en te delen. De coaching heeft me vooral dingen gebracht om over na te denken en waar ik mee aan de slag moet.

Wist niet waar ik 't moest zoeken

28 jaar, toegepast psycholoog

Er is nu meer duidelijkheid; het gevoel alles beter op een rijtje en helder te hebben nadat ik niet goed wist waar ik het zoeken moest. Het heeft me gebracht dat ik nu achter mijn keuzes sta voor mijn toekomst, dat ik me niet meer laat leiden door mogelijke onmogelijkheden (de beren op de weg). Het heeft me het bekende duwtje in de juiste richting gegeven, zodat ik nu ga waar ik voor wil gaan.

Focus op mijn kwaliteiten

56 jaar, helpdesk medewerker

Mijn kwaliteiten zijn binnen deze sessies duidelijk geworden. En ik ga me daar op focussen in plaats van wat ik niet kan. Dus kijkend naar mogelijkheden en hoe je die in de praktijk kan benutten.

Veel steun gehad

35 jaar, Hospitality samenwerker

Erg prettig! Er is in de laatste maanden vanalles gaande geweest werkgerelateerd, daarbij heb ik veel steun van mijn coach gehad. Ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan.

Vertrouwen in de toekomst

28 jaar, psycholoog

Het was een mooi proces waarin ik geholpen ben om met een andere bril naar situaties te kunnen kijken. Hierdoor heb ik keuzes kunnen en durven maken die mij vertrouwen geven in de toekomst.

Daadkrachtiger om vervolgstappen te maken

46 jaar, pedagogische sector

Miranda is een fijne coach, die goed naar me luisterde en de juiste vragen stelde.
Ik voelde me volkomen op mijn gemak bij haar, waardoor je volledig jezelf kunt zijn en er open en eerlijke gesprekken volgde.
Ze zet je door de juiste vragen aan het denken en daagt je uit om verder te kijken.
Door haar begeleiding heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen, en ben ik daadkrachtiger voor de vervolgstappen die ik nog ga maken.

Talenten in beeld

54 jaar, Administratief medewerker

De coaching heeft mij een duidelijk overzicht van mijn talenten en mogelijke banen opgeleverd. Met dank aan coach, beschikbare tools, vrienden, familie en oud-collega die hebben meegewerkt hieraan.

Ervaring over Career Fitness Profiler (onderdeel van Carrière APK)

Directeur accountantskantoor (50 FTE)

Ik vind de rapportage van Career Fitness Profiler erg goed, uitgebreid en vooral persoonlijk. De tool geeft je inzicht en komt tot de kern van een persoon. Je moet tot de kern komen wanneer je op zoek bent naar je zelf, naar wat je wilt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. In mijn beleving is dat de eerste stap en alleen dan kun je (de juiste) keuzes maken wanneer je worstelt met vraagstukken.

De rapportage heeft mij inzicht gegeven in waar ik sta. Enerzijds is het een bevestiging van wat ik al wist en anderzijds maakt het me (onderbouwd) bewust van wat mijn valkuilen zijn. Het gesprek heeft mij inzicht gegeven in ontwikkelmogelijkheden die passen bij de stappen in mijn loopbaan.

Het is een waardevol assessment voor ieder individu en organisatie. Zeker wanneer medewerkers vastzitten in hun loopbaan en om andere redenen zichzelf even krijt zijn. Je komt direct tot de kern wat veel coaching sessies kan besparen.

Ook als werkgever zijnde zou ik dit instrument aanraden.

Zelfinzicht en bruikbare tips

40 jaar, administratief medewerker

Miranda is een sympathiek persoon bij wie je gemakkelijk open bent en die met goed luisteren heel snel de kern weet te benoemen en op basis van behoefte veel bruikbare tips en handvaten kan geven. Het heeft mij zelfinzicht en inzicht in huidige situatie en potentie, handvaten voor groei en verbetering gebracht.

zelfvertrouwen om daadwerkelijk concrete stappen te zetten

27 jaar, jurist

De coaching heeft me veel inzichten gegeven in waar mijn drijfveren en kwaliteiten liggen, en dat ik weet welke kant ik op wil met mijn loopbaan. Waar ben ik goed in, waar liggen mijn drijfveren, waar word ik nu eigenlijk echt blij van? Vragen waar ik inmiddels het antwoord op heb gevonden. Niet alleen heb ik deze inzichten gekregen, de coaching heeft me ook het zelfvertrouwen gegeven om daadwerkelijk concrete stappen te gaan zetten om mijn gewenste loopbaanrichting op te gaan. Hoewel er vaak enkele weken tussen onze gesprekken zaten, wist Miranda zich altijd nog precies kleine details te herinneren die ik in vorige gesprekken ter sprake had gebracht. Dat gaf me het gevoel dat er echt goed naar me geluisterd werd. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Zelfvertrouwen om daadwerkelijk concrete stappen te zetten

27 jaar, jurist

De coaching heeft me veel inzichten gegeven in waar mijn drijfveren en kwaliteiten liggen, en dat ik weet welke kant ik op wil met mijn loopbaan. Waar ben ik goed in, waar liggen mijn drijfveren, waar word ik nu eigenlijk echt blij van? Vragen waar ik inmiddels het antwoord op heb gevonden. Niet alleen heb ik deze inzichten gekregen, de coaching heeft me ook het zelfvertrouwen gegeven om daadwerkelijk concrete stappen te gaan zetten om mijn gewenste loopbaanrichting op te gaan. Hoewel er vaak enkele weken tussen onze gesprekken zaten, wist Miranda zich altijd nog precies kleine details te herinneren die ik in vorige gesprekken ter sprake had gebracht. Dat gaf me het gevoel dat er echt goed naar me geluisterd werd. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Onvoorwaardelijk voor mezelf kunnen kiezen

46 jaar, momenteel stay-at-home-mama

Het heeft me veel gebracht, namelijk dat ik voor mezelf heb gekozen. Zonder enige voorwaarden of schuldgevoel! Het was een mooi proces, wat totaal anders liep als wat ik van te voren bedacht had en waar ik eigenlijk voor kwam.
Door mijn geschiedenis te vertellen, kwam ik er achter dat ik veel meer heb meegemaakt dan wat ik er van maakte. Ik bagatelliseerde het, maakte het klein. Maar door die eerste hele lange, waardevolle afspraak kon ik voor het eerst echt zeggen dat ik inderdaad vind dat ik veel heb meegemaakt.

Het traject liep ook ineens anders door de ziekte en het overlijden van <naaste familielid>. Wat van de ene kant een hele verdrietige, zware en moeilijke tijd was, maar waardoor ik zo veel cadeautjes heb ontvangen door de stappen die ik heb gezet. Ik heb een aantal van mijn angsten aangekeken en overwonnen. De conclusie is toch wel dat de angst groter is dan de werkelijkheid.

Er is zoveel in gang gezet, waardoor ik voor mezelf heb kunnen kiezen, zonder enige voorwaarde of schuldgevoel. Ik ben bezig om de nalatenschap goed af te kunnen ronden. In september ga ik beginnen aan een opleiding. En bovendien kan ik ook nog zeggen dat ik trots op mezelf ben.

Dus jeetje wat wil je nog meer!!

Praktische handvatten

43 jaar, ambtenaar

Ik heb nu inzichten en praktische handvatten. Zeer prettig, meer rust.

Ik wil nog meer!

50 jaar, HR

Nu heb ik meer rust en structuur in de chaos in mijn hoofd. Als het een langer traject mocht zijn dan zou ik er meteen voor tekenen. Voor het traject zoals we het nu waren aangegaan (loopbaan coaching, 4 uur) zou ik niets veranderen. Het was erg waardevol en ik heb er heel veel van geleerd.

Ik heb geleerd om me te beschermen voor de buitenwereld, en hoe me meer te richten op mezelf tijdens interactie met anderen. Hoe mijn vertrouwen in mezelf weer op te bouwen middels tijdgebonden taken, mijn valkuilen op te merken en het proces van leven weer in (durven) te stappen.

Helaas mochten we maar 3 afspraken samenwerken.. ik denk dat dat voldoende zegt :)

Inzicht in sterke punten

37 jaar, Aera Sales Manager

Ik kreeg inzichten in de sterke punten van mij persoonlijk. Daarnaast in het realistisch beeld van de arbeidsmarkt kansen. Goede toekomst mogelijkheden waar mijn sterke punten liggen.

Daarnaast weer een 'duw' in de juiste richting zodat ik weer klaar ben voor de arbeidsmarkt.

Vertrouwensboost

29 jaar, orthopedagoog

Het gaf me een boost in mijn vertrouwen en het in actie komen wat betreft het opzetten en promoten van mijn eigen bedrijf. Het heeft me inzichten gebracht over welke richting ik op wil en waarom ik twijfelde.

Miranda denkt echt met je mee en daagt je uit je oude denkpatronen te doorbreken. Daarnaast had ze ook veel praktische tips!

Zicht op talenten oen mogelijkheden

54, administratief medewerker

De coaching heeft mij een duidelijk overzicht van mijn talenten en mogelijke banen opgeleverd.
Met dank aan coach, beschikbare tools, vrienden, familie en oud-collega die hebben meegewerkt hieraan.

Ik heb 't niet als coaching ervaren

48 jaar, inkoper

Miranda werkt zonder notitieblok. Dit zo zo ontzettend fijn. Je voelt dan nl niet de afstand die er wel is als jij vertelt en de coach aantekeningen maakt. Dat doet Miranda dus niet. Wel weet ze alles feilloos uit eerdere gesprekken terug te halen, dus ze heeft wel degelijk een dossier. Maar dat heb je niet in de gaten als je met haar praat.

Ik heb de coaching niet als coaching ervaren. Zo natuurlijk verliepen de gesprekken. Moeiteloos wist Miranda bruggetjes te maken, terug te grijpen op eerdere gesprekken en daadwerkelijk maatwerk toe te passen op mijn persoonlijkheid en situatie.

Ik kreeg hele duidelijke en praktische tips die ik zelf kon toepassen. Het helpt me nu om zaken minder zwaar te maken, te relativeren, maar ook om de menselijke aandacht niet uit het oog te verliezen. Hierdoor sta ik veel positiever in het leven en heb ik veel minder stress, zowel zakelijk als privé.

Op mij en mijn werkervaring toegespitst

54 jaar en begeleidster A gehandicapte zorg.

Het was een korter traject op mij en mijn werkervaring toegespitst. Ik vond het een erg prettig contact, goed op mij afgestemd.

Miranda gaf voldoende aanwijzingen hoe ik verder zou kunnen gaan om de draad op te pakken. En met nieuwe ervaringen op te doen en daarvoor in actie te komen. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Het was een bevestiging in waar ik me op wil gaan richten en voldoende om in actie te komen.

Vriendelijk en open, een luisterend oor

58 jaar, docent

Een ontzettend mooie ruimte, veel privacy. Vriendelijk en open, een luisterend oor. Goed in reflecteren en feedback geven. Prettig, nieuwe inzichten gekregen.

Ik heb een nieuw doel in mijn werk gevonden. Miranda leidt je aan de hand van je eigen antwoorden in een nieuwe richting. Erg verfrissend.

APK

52 jaar, casemanager verzuim

Een auto breng je jaarlijks naar de APK, maar een mens daar staan we vaak niet bij stil. Zouden we regelmatig moeten doen, stuk tijd voor jezelf maken, is investeren in jezelf.

De coaching gaf me bewustwording, inzicht, en uit welke werk gerelateerde onderwerpen haal ik de meeste energie. Zodat ik daar ook weer op kan richten, en me minder ga laten verleiden door veel dagelijkse ad hoc zaken. De bewustwording geeft mij weer het inzicht, welke onderwerpen ik graag meer verder wil gaan binnen de organisatie. De kreet ' beloof minder, kom meer na' hangt weer boven mijn bureau.

Ik kwam met heel veel nieuwe energie iedere keer van deze bezoeken thuis. Het voelt als een cadeau dat ik hiervan gebruik heb mogen maken. Super fijne begeleiding en coach. Juiste vragen worden gesteld. De spiegel voorhouden. Prettige persoon, draait niet om de punten heen, to the point en komt ook terug op afspraken en doelen.

Over het Ontwikkeladvies; Het voelt voor mij echt een cadeau wat ik heb gekregen. Ik ben blij en zal ook adviseren dat dit ontwikkeladvies voor iedereen belangrijk is. Drie sessies is kort, maar ik ben zeer dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Mijn behoefte zou nog wel meer zijn, en om nog meer de diepte in te gaan.

Bewuster van mijn eigen kwaliteiten

28 jaar, reisadviseuse

Ik ben bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en hoe dit toe te passen in sollicitatie gesprekken.
Ik heb de coaching als erg prettig ervaren!

Nu mag ik zelf aan de slag

35 jaar, accountmanager

Miranda bedankt voor de fijne coaching. Ik voelde een klik. Je bent erg meedenkend en zelfs buiten de afspraken om kon ik je vragen stellen.

Je hebt me weer energie gegeven om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik ben breder gaan kijken wat ik allemaal kan met mijn opleiding en werkervaring. Veel tips en tricks gekregen.
Nieuwe inzichten, breder denken, mezelf beter leren kennen, zekerder gevoel om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Nu mag ik zelf aan de slag.

Een nieuwe baan én mijn zelfvertrouwen terug

28 jaar, zorgcentralist

Ik heb een nieuwe baan en heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik heb de coaching als zeer positief ervaren.
Tijdens het solliciteren kreeg ik meer zelfvertrouwen en dat straalde ook door naar mijn privéleven.