"I am not what happened to me, I am what I choose to become."

(Carl G. Jung)

Ervaringen

Ik heb 't niet als coaching ervaren

vrouw, 48 jaar, inkoper

Miranda werkt zonder notitieblok. Dit zo zo ontzettend fijn. Je voelt dan nl niet de afstand die er wel is als jij vertelt en de coach aantekeningen maakt. Dat doet Miranda dus niet. Wel weet ze alles feilloos uit eerdere gesprekken terug te halen, dus ze heeft wel degelijk een dossier. Maar dat heb je niet in de gaten als je met haar praat.

Ik heb de coaching niet als coaching ervaren. Zo natuurlijk verliepen de gesprekken. Moeiteloos wist Miranda bruggetjes te maken, terug te grijpen op eerdere gesprekken en daadwerkelijk maatwerk toe te passen op mijn persoonlijkheid en situatie.

Ik kreeg hele duidelijke en praktische tips die ik zelf kon toepassen. Het helpt me nu om zaken minder zwaar te maken, te relativeren, maar ook om de menselijke aandacht niet uit het oog te verliezen. Hierdoor sta ik veel positiever in het leven en heb ik veel minder stress, zowel zakelijk als privé.

Op mij en mijn werkervaring toegespitst

vrouw, 54 jaar en begeleidster A gehandicapte zorg.

Het was een korter traject op mij en mijn werkervaring toegespitst. Ik vond het een erg prettig contact, goed op mij afgestemd.

Miranda gaf voldoende aanwijzingen hoe ik verder zou kunnen gaan om de draad op te pakken. En met nieuwe ervaringen op te doen en daarvoor in actie te komen. Ik heb de coaching als erg prettig ervaren.

Het was een bevestiging in waar ik me op wil gaan richten en voldoende om in actie te komen.

Vriendelijk en open, een luisterend oor

vrouw, 58 jaar, docent

Een ontzettend mooie ruimte, veel privacy. Vriendelijk en open, een luisterend oor. Goed in reflecteren en feedback geven. Prettig, nieuwe inzichten gekregen.

Ik heb een nieuw doel in mijn werk gevonden. Miranda leidt je aan de hand van je eigen antwoorden in een nieuwe richting. Erg verfrissend.

APK

vrouw, 52 jaar, casemanager verzuim

Een auto breng je jaarlijks naar de APK, maar een mens daar staan we vaak niet bij stil. Zouden we regelmatig moeten doen, stuk tijd voor jezelf maken, is investeren in jezelf.

De coaching gaf me bewustwording, inzicht, en uit welke werk gerelateerde onderwerpen haal ik de meeste energie. Zodat ik daar ook weer op kan richten, en me minder ga laten verleiden door veel dagelijkse ad hoc zaken. De bewustwording geeft mij weer het inzicht, welke onderwerpen ik graag meer verder wil gaan binnen de organisatie. De kreet ' beloof minder, kom meer na' hangt weer boven mijn bureau.

Ik kwam met heel veel nieuwe energie iedere keer van deze bezoeken thuis. Het voelt als een cadeau dat ik hiervan gebruik heb mogen maken. Super fijne begeleiding en coach. Juiste vragen worden gesteld. De spiegel voorhouden. Prettige persoon, draait niet om de punten heen, to the point en komt ook terug op afspraken en doelen.

Over het Ontwikkeladvies; Het voelt voor mij echt een cadeau wat ik heb gekregen. Ik ben blij en zal ook adviseren dat dit ontwikkeladvies voor iedereen belangrijk is. Drie sessies is kort, maar ik ben zeer dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Mijn behoefte zou nog wel meer zijn, en om nog meer de diepte in te gaan.

Bewuster van mijn eigen kwaliteiten

vrouw, 28 jaar, reisadviseuse

Ik ben bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en hoe dit toe te passen in sollicitatie gesprekken.
Ik heb de coaching als erg prettig ervaren!

Nu mag ik zelf aan de slag

man, 35 jaar, accountmanager

Miranda bedankt voor de fijne coaching. Ik voelde een klik. Je bent erg meedenkend en zelfs buiten de afspraken om kon ik je vragen stellen.

Je hebt me weer energie gegeven om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik ben breder gaan kijken wat ik allemaal kan met mijn opleiding en werkervaring. Veel tips en tricks gekregen.
Nieuwe inzichten, breder denken, mezelf beter leren kennen, zekerder gevoel om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Nu mag ik zelf aan de slag.

Een nieuwe baan én mijn zelfvertrouwen terug

vrouw, 28 jaar, zorgcentralist

Ik heb een nieuwe baan en heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik heb de coaching als zeer positief ervaren.
Tijdens het solliciteren kreeg ik meer zelfvertrouwen en dat straalde ook door naar mijn privéleven.

Het hier en nu telt meer dan ooit.

vrouw, 53 jaar, schoonheidsspecialiste & masseuse

Lieve Miranda, een stoere no nonsens vrouw.... met een paar simpel handvaten liet ik de afgrond waar ik stond achter me....

Geen gegraaf in een verleden die toch niet te veranderen is en me maakte wie ik nu ben. Het hier en nu telt meer dan ooit.

Dank dat je op mijn pad kwam... ik blijf je eeuwig dankbaar!

Warm persoon

vrouw, 42 jaar, Admin & Customer Care

De coaching was heel prettig, het gaf me veel inzichten op werk en persoonlijk vlak!
Miranda is een fijn hartelijk warm persoon en ik heb orde gekregen.

Een rugzakje voor de toekomst

vrouw, 31 jaar, cliëntbegeleider kinderdienstencentrum

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en kan hiermee een goede keuze maken in de toekomst!

Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Miranda stelde mij op mijn gemak en liet de inhoud van de gesprekken aan mij over. Het waren drie intensieve, maar vooral helpende coachingsgesprekken die telkens een andere wending kregen.

Vanaf het eerste gesprek werd ik tot actie uitgedaagd en ik neem vooral weer een rugzakje met kennis en handvatten mee voor de toekomst.