"I am not what happened to me, I am what I choose to become."

(Carl G. Jung)

Ervaringen

Reactie van manager na training van 9 maanden

review direct leidinggevende

De insteek van de teambuilding voor onze vakgroep artsen was niet gemakkelijk te kiezen: een grote groep deskundige professionals met ieder een eigen perspectief en een samenwerking die met name specifieke aandacht verdiende op persoonlijk vlak. De aanpak van Miranda bleek werkbaar en creëerde draagvlak bij de deelnemers; zij stonden er verschillend in, maar Miranda wist de positieve en negatieve kanten hiervan constructief bespreekbaar te maken, waardoor de ambitie ontstond om zich verder samen te ontwikkelen. Een integere benadering deed de rest. Mijn dank daarvoor!

Reacties van team na training van 9 maanden;

citaten van dokters en verpleegkundig specialisten

Het gevoel leeft dat we er samen echt iets van kunnen maken!

Meer verbinding, heldere doelen.

Betere zelfreflectie. De verandering begint bij jezelf (wat kan ik morgen zelf anders doen).

Duidelijk welke gemeenschappelijke knelpunten we gemeenschappelijk ervaren en een eerste aanzet om te veranderen als team.

Doen!

"Confronterend, daarna ondersteunend en opbouwend"

vrouw, 56 jaar, verpleegkundige

Hoe ik de coaching heb ervaren? Om te beginnen confronterend in de eerste sessie van de 3. Daarna ondersteunend en opbouwend. Logische stappen en processen in 3 sessies.

Het heeft me superveel opgeleverd. Heeft me weer in een prachtige flow gezet.

"Meer inzicht in hoe ik reageer en hoe ik hiermee kan omgaan"

man, 51 jaar, controller

Ik heb meer inzicht gekregen in mijzelf en hoe ik op specifieke situaties reageer. Ik heb meer inzicht in hoe ik reageer en hoe ik hiermee kan omgaan.

"Ik heb nu beter overzicht en inzicht in mijn werkzaamheden"

man, 61 jaar, planner/werkvoorbereider

Ik heb nu beter overzicht en ook beter inzicht in m`n werkzaamheden.

Heb het ervaren als zeer prettig, informeel maar ook zeer professioneel. Het heeft me `n veel beter inzicht gegeven in m`n werk, meer rust, minder hectisch.

"Als ik nu in een valkuil trap, herken ik het en kan ik erop acteren"

vrouw, 59 jaar, projectcoördinator bij woningcorporatie

Het was intensief ( soms wat emotioneel, maar die ruimte kreeg ik) maar het geeft me nu het inzicht dat er in mij kwaliteiten zitten om met bepaalde situaties om te gaan. Dat anders ook goed is, en dat ik nu, als ik in een valkuil trap, mezelf herken en hierop kan acteren.

Diverse collega's vroegen wat de coaching me heeft opgeleverd. Het gaf me inzicht in mijn situatie. En natuurlijk kan mijn man of een goede vriendin die vragen ook stellen. Maar het is toch fijner als er iemand tegenover je zit die er voor mij is, die geen emotionele band met mij heeft en daardoor accepteer ik adviezen makkelijker.

"Het gaf rust en inzicht, ook voor de mensen rondom mij"

vrouw, 54 jaar, verzorgende IG

Ik ben zo blij met haar! Ik zou Miranda adviseren, ze heeft me inzicht gegeven.

Ik had vertrouwelijk en enthousiast contact, iemand die je wil helpen. Het heeft me rust en inzicht gegeven, niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen rondom mij.

"Ze loste hiermee alle andere punten op, dat noem ik nog eens vakwerk."

man, 57 jaar, werkvoorbereider

Tijdens de gesprekken heb ik Miranda ervaren als een vakkundige coach die je op een prettige manier weet te motiveren. Ze neemt ruim de tijd om naar je te luisteren en komt met oplossingen waar je zelf niet op zou komen.

Ik kwam met vier punten waaraan ik wilde werken. Ze begon met het laatste punt en loste hiermee alle ander punten op. Dat noem ik nog eens vakwerk. Door het traject is er meer veranderd dan verwacht. Miranda bedankt hiervoor.

"Zonder meer de beste investering in mezelf!"

vrouw, 46 jaar, sales manager

Miranda is een echte professional, die veel kennis heeft van de arbeidsmarkt en aanverwante vakgebieden. Ze leeft zich erg goed in in de situatie, zonder te oordelen. Verstrekt goede tips, adviezen en geeft huiswerk op maat.

Ook weet zij precies de goede vragen te stellen, waardoor je getriggerd wordt en er dieper over na gaat denken wat nu eigenlijk belangrijk voor je is. Zonder meer de beste investering in mezelf!

Ik leerde mezelf (weer) kennen en naar m'n gevoel te luisteren. Omgevingsfactoren vallen weg en de kern kwam boven drijven. Wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik daar. Op naar maximaal werkplezier!

"Iets heel anders dan ik verwachtte en waar ik zelf nooit op gekomen was."

man, 50 jaar, business controller & zelfstandig adviseur

Het was prettig, nuttig. De coaching heeft iets aan het licht gebracht waar ik veel aan heb en daar was ik zonder deze coaching nooit achter gekomen.

"Het was goed om met iemand buiten de organisatie te praten"

vrouw, 55 jaar, administratief medewerker

Miranda heeft in het korte traject van het Ontwikkeladvies 45+ de zaken die voor mij belangrijk waren eruit gepikt en met oefeningen naar voren gebracht. Dit werkt voor mij beter dan wanneer je tegenover elkaar aan een tafel zit. Voor mij was het goed om eens met iemand buiten de organisatie om te praten over gebeurtenissen die veel met me hebben gedaan. Miranda is een spontane vrouw die coacht op een heel prettige manier. 

"Verder kijken dan dat ik zelf deed"

vrouw, 49 jaar, tandartsassistente

Ik heb inzicht gekregen in mijn competenties en de mogelijkheden om deze in te zetten in de zoektocht naar een nieuwe baan. Ze heeft me verder laten kijken dan dat ik zelf deed. Door de gesprekken met haar kun je beter keuzes maken in wat wel en niet belangrijk voor je is in de toekomst.

Miranda is een erg prettig persoon die je op een andere manier naar jezelf leert kijken, dat was voor mij erg waardevol. Ik heb het idee meer mogelijkheden te hebben in de toekomst, dan dat ikzelf voor mogelijk hield.

"Mijn gevoel en verstand lagen mijlenver uit elkaar"

vrouw, 36 jaar, management assistent

Door verschillende ingrijpende gebeurtenissen ontstond er telkens weer een soort van “gewoon-doorgaan-modus”. Maar als dan je droomwens wederom niet in vervulling mag gaan en je hier 48 maanden aan een stuk wel op blijft hopen en er naar gaat leven, wordt je wereld èrg klein maar de afstand tussen je verstand en je gevoel juist steeds gróter...


Ik kon er niet meer alleen uitkomen; welk pad moest ik inslaan en was dat dan wel in lijn met mijn gevoel..?! Met deze wirwar aan gevoelens, emoties en overtuigingen kwam ik gelukkig bij Miranda terecht. EINDELIJK iemand die me de weg naar het juiste pad kon laten vinden!

Miranda heeft me in een heel erg afwisselend maar ook intensief traject allereerst terug gebracht naar mezelf; wie ben ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk enz. Toen dàt steeds duidelijker werd kwam er ook naar voren dat het niet alleen privé maar ook werk gerelateerd was. Ik voelde in het traject dan ook steeds meer ruimte om ook die brandende vragen bij Miranda neer te leggen.

Heel wijs heeft Miranda deze 2 (veel te grote) elementen in mijn leven niet tegelijkertijd behandeld maar echt eerst heel diep en compleet de basis gezet in privé. Daarna was er zo veel veranderd en stond ik weer compleet in mijn kracht waardoor, hoe bizar ook, de verandering qua werk bijna als vanzelf volgde....

 

Miranda! Ik ben dankbaar en blij dat ik zo veel van je heb mogen leren en dat je me zo veel inzichten hebt gegeven; het heeft me echt wijzer gemaakt!

Ik stem voor een soort van jaarlijkse APK, want coaching verrijkt jezelf en je leven!!

"Het geeft me een beter inzicht in mezelf"

vrouw, 54 jaar, officemanager

Ik vond de coaching interessant, het heeft me een beter inzicht in mezelf opgeleverd. Het zouden wat meer sessies mogen zijn, maar ik snap dat dat in het subsidietraject (Ontwikkeladavies 45+, red.) niet kan. Het had van mij wat langer mogen duren, zodat we samen nog wat meer aan mijn zelfvertrouwen hadden kunnen werken. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik er nu zelf ook ga komen. Zeker weten! :-)

"Ik ben beter in staat om situaties te herkennen"

man, 48 jaar, inkoper overheid

De coach wist snel de juiste aanpak te vinden, passend bij mijn persoonlijke stijl. Na de coaching ben ik beter in staat om situaties te herkennen en, als dat nodig is, bij te sturen. Dit geldt voor zowel zakelijke als privé situaties.

1 / 4

Please reload

Ik ga ervoor!

Dit past bij mij. Ik wil kennismaken en bespreken wat voor mij mogelijk is.

denk met je hart