top of page
Miranda Raaijmakers Coach

Miranda Raaijmakers, coach en mediator

Miranda

Een goed gesprek dat inhoud heeft; ik hou ervan. Telkens als ik denk dat ik ‘smalltalk’ met iemand spreek, bijvoorbeeld in de supermarkt, dan hoor ik terug dat het zinvol, diepgaand en treffend was. *Zucht…* word weleens moe van mezelf ;) Mijn naam is Miranda Raaijmakers (1976) en voordat je míj uitkiest om je verhaal mee te delen, deel ik graag iets van mezelf met jóu.

In 1997 trouwde ik met mijn jeugdliefde Addy en tot op de dag van vandaag is hij nog steeds mijn allerliefste lievelingsmens. We zetten zonder woorden een Ikea-kast in elkaar, ik kan mét en óp hem bouwen. Na een 4-jarige opleiding tot coach en psychosociaal therapeut, startte ik in 2012 mijn eigen onderneming, en dat was een van mijn beste keuzes ooit. Aan een mooi bospad in Asten vind je mijn praktijk Sensare. De plek waar wij wellicht binnenkort samen met een stomende kop thee in onze handen zitten.

 

Wist je trouwens dat ik mijn loopbaan ben begonnen met de wens om een eigen aannemersbedrijf te starten? Dat ging ‘m dus niet worden toen ik in de jaren ’90 mijn motor in elkaar reed en een kleine 10 jaar nodig had om te revalideren. Echt niet dat ik ophield met werken! Tot ik mijn bedrijfsarts na 3 weken huilend belde; of ik toch niet mocht thuisblijven. Helemaal uitgeperst als een sinaasappeltje, zo voelde ik me. Maar dat terzijde, want ik heb mezelf voorgenomen om dit verhaaltje luchtig te houden ;)

 

Luchtig zei ik hè? Oke, komt ie: Ik heb een intense hekel aan kleding kopen. Hetzelfde geldt voor het lezen van gebruiksaanwijzingen: RTFM (Read the fucking manual). Ben gek op epische ijscotochten: zoveel-mogelijk-ijssalons-op-één-dag-aftikken, in de cabrio, ook als het sneeuwt. Ik hou namelijk nogal van ijs. En veel ook. Nu ik er zo over nadenk vind ik mezelf best mannelijk: ik kan kaartlezen, ben analytisch en kan geen twee dingen tegelijk. Maar mijn vrouwelijke kant laat ik ook met liefde zien: want wat er ook gebeurt, chocolade is het antwoord! En oh ja, het is voor iedereen beter dat ik niet ga zingen…

Voel je een match? Neem contact met mij op.

WAARDEN

Bezieling

Ontwikkeling

Oprechtheid

KWALITEITEN

Betrokken

Enthousiast

Onderzoekend

CONTACT

Email: miranda@sensare.nl

Mobiel: 06 12 29 50 14

Keurmerk_RLP_RGB_Online_HR.jpg
NOBCO-EIA-Senior-Practitioner.jpg
ecoach_level1-9e43dfa8f5c43459bb678be0f4b79ef49663b4d1c66bd93e8b77bd440113336e.png
keurmerk-coachfinder-200x200.png
ADR associate certified register-mediator.jpg
coachingmonitor-badge-a1.jpg
TOOLKIT DISPLAY BANNER DPG  Medium Recta
TMA-Certified-professional.png
ACCREDITATIE

 

Register Loopbaanprofessional

NOLOC, nummer 6509

Senior Coach

NOBCO, registratie 70060

Senior Practitioner

EMCC, CERT-EIASP-20230321-10277


certified eCoach Unloq

Register Mediator ADR

AANGESLOTEN BIJ

Coachfinder

Coaching Monitor

Vitaal Bedrijf

TMA Certified Professional

bottom of page