top of page
Musician

Jij bent uniek!

Wij ook. Dit is wat wij wezenlijk vinden en waar we voor staan

Over Sensare

"Onze missie is ons bestaansrecht, voortgekomen uit de behoefte om bij te kunnen dragen aan een mooiere wereld;

 

Sensare wil je inspiratie zijn als je jezelf in balans met je gevoel en je verstand verder ontwikkelt tot de persoon die je in wezen bent.

 

Daarom biedt Sensare begeleiding gericht op het vergroten van je zelfbewustzijn en het benutten van je volle potentieel zodat je meer tot je recht komt."

Missie

Sensare inspireert en begeleidt zodat mensen zich in balans met hun gevoel en verstand verder ontwikkelen.

Visie

Je voelt je optimaal als je kan leven naar de persoon die je diep van binnen bent.

"Sensare gelooft dat ieder mens zich telkens verder wil en kan ontwikkelen tot de persoon die je diep van binnen bent.

 

Als mens wil je jezelf leren kennen zoals je ten diepste bent en van daaruit je leven creëren. Dan voel je je optimaal, en dat gevoel is volgens ons net zoveel een momentopname als een staat van zijn.

 

Afhankelijk van jouw vragen en doelstellingen begeleiden we je op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak."

"Iedereen heeft z´n unieke kracht. Als deze manier bij jou past, verheugen we ons erop om iets voor jou te mogen betekenen.

 

Sensare biedt doelgerichte coaching; het duidelijk krijgen van je doelen, het realiseren van je doelen of ontdekken waarom je deze nog niet behaald hebt.

 

Daarbij houden we focus op het evenwicht tussen je gevoel en verstand. “Denk met je hart”, noemen we dat. En we laten ons ook graag door jou inspireren, dat maakt onze samenwerking uniek."

Strategie

Met een doelgerichte aanpak zorgen we ervoor dat mensen zich gelukkiger voelen en meer voldoening hebben.

Kernwaarden

Persoonlijk

Mensenwerk, dat is waar wij voor staan. Oprecht en betrokken in het contact met anderen. We werken niet met een organisatie, maar met mensen die samen de organisatie vormen.

 

Professioneel

Professionaliteit laat zich zien in houding en verantwoording. Het is blijven openstaan voor nieuwe inzichten, op de hoogte zijn van ontwikkelingen en regelmatig bijscholen.

Door supervisie, intervisie en zelfreflectie nemen we verantwoordelijkheid voor onze persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Lees meer over professionaliteit in onze beroepscode.

Vertrouwelijk

Een relatie met je coach ga je aan op basis van onderling vertrouwen. Wij vinden het heel belangrijk en zullen er alles aan doen om een goede sfeer van vertrouwelijkheid te creëren. Vertrouwelijkheid gaat voor ons hand in hand met integriteit, zuiver omgaan met relaties en met beschikbare informatie.

Lees meer over professioneel handelen in onze gedragscode.

bottom of page