top of page

Ontwikkeladvies NL Leert Door

Gratis regie op je loopbaan

Door de corona-crisis is er een heleboel veranderd op de arbeidsmarkt. Om de gevolgen te beperken heeft de overheid het crisisprogramma "NL Leert Door" opgezet. Onderdeel daarvan is het gratis ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Bij Sensare kunnen werknemers, werkzoekenden en ondernemers (óók zzp'ers) terecht!

Misschien ben jij je baan kwijt geraakt of ben je daar bang voor. Jouw gevoel van zekerheid kan kleiner zijn geworden, of door thuiswerken ben je tot nieuwe inzichten gekomen...

Krijg regie op jouw loopbaan, neem actie om je nu en in de toekomst te ontwikkelen of die carrièrestap te maken!

 

Wat zijn de kaders?

Omdat we graag efficiënt werken krijg je bij Sensare geen groepsbegeleiding maar individuele coaching. De aandacht van jouw coach is volledig en exclusief op jou gericht.

Schrijf je nu in!

Maak je interesse nu kenbaar, schrijf je in op de wachtlijst zodat je niet buiten de boot valt! De 22.000 inschrijvingen van augustus 2020 waren namelijk al in 1 maand vol en in december duurde het slechts 24 uur (!) om 55.000 mensen blij te maken met een plaatsje.

Het is nu nog niet duidelijk wanneer er precies een vervolg komt, maar ook dan zal de regeling weer snel volgeboekt zijn. 

Belangrijk dus om er op tijd bij te zijn! Vis niet achter het net, zorg dat je op de wachtlijst staat. Dan zorgen wij ervoor dat je wordt aangemeld bij de eerstvolgende openstelling.

Als je je aanmeldt als geïnteresseerde ontvang je van ons alle beschikbare informatie zodat we jouw aanvraag op tijd kunnen indienen. Zo zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk van start kan gaan!

Wil je eerst zelf nog meer weten over de regeling? Lees dan hier de ins en outs van het Ontwikkeladvies.

Natuurlijk is er ook een aantal taken die jij moet doen, op deze pagina vind je alle formats die je als deelnemer nodig hebt.

Welke antwoorden zoek jij?

Het Ontwikkeladvies geeft ruimte voor de vragen die jij hebt over je loopbaan. Er  kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, denk bijvoorbeeld aan;

- Inzichten in kwaliteiten, talenten en vaardigheden

- Arbeidsmarktpositie en arbeidskansen

- Carrière-switch, doorstroom en uitstroom

- Oriëntatie op je toekomst bij eventueel baanverlies (Plan B)

- Sollicitatievaardigheden

Dit zijn een paar voorbeelden. Onze coaching is altijd maatwerk en afgestemd op jouw behoefte!

Wil je nadenken over deze vragen, geholpen worden om jouw antwoorden te vinden in een veilige omgeving?

 

Bij Sensare kan je terecht als je op zoek bent naar professionele coaching en als je een echt onafhankelijk Ontwikkeladvies wilt!

Wat krijg je precies?

We starten met een arbeidsmarktscan om op jou toegesneden mogelijkheden voor een baan en/of ondernemerskansen in kaart te brengen op basis van je kennis, vaardigheden, competenties en leervermogen.

Daarna krijg je 4 uur individuele adviesgesprekken zodat er alle ruimte is om tot een persoonlijk ontwikkelplan te komen.

Je kan kiezen voor e-coaching, face-to-face of een combinatie hiervan.

Coaching op een manier die voor jou past,

dát past bij Sensare!

bottom of page