Ontwikkeladvies NL Leert Door

Regie op je loopbaan

Door de corona-crisis is er een heleboel veranderd op de arbeidsmarkt. Om de gevolgen te beperken heeft de overheid het crisisprogramma "NL Leert Door" opgezet. Onderdeel daarvan is het gratis ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Bij Sensare kunnen werknemers, werkzoekenden en ondernemers (óók zzp'ers) terecht!

Misschien ben jij je baan kwijt geraakt of ben je daar bang voor. Jouw gevoel van zekerheid kan kleiner zijn geworden, of door thuiswerken ben je tot nieuwe inzichten gekomen...

Krijg regie op jouw loopbaan, neem actie om je nu en in de toekomst te ontwikkelen of die carrièrestap te maken!

 

Wat zijn de kaders?

Omdat we graag efficiënt werken krijg je bij Sensare geen groepsbegeleiding maar individuele coaching. De aandacht van jouw coach is volledig en exclusief op jou gericht.

De inschrijving is open!

Meld je nu aan zodat je niet buiten de boot valt! De regeling van 1 augustus 2020 was namelijk al in 1 maand vol. Er is een versneld vervolg gekomen en een gelimiteerd aantal nieuwe aanmeldingen kan vanaf 1 december starten. Belangrijk dus om er op tijd bij te zijn!

Meld je vandaag nog nu aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan van ons alle beschikbare informatie zodat we jouw aanvraag op tijd kunnen indienen. Zo zorgen we er samen voor dat je snel van start kan gaan!

Wil je eerst zelf nog meer weten over de regeling? Lees dan hier de ins en outs van het Ontwikkeladvies.

Natuurlijk is er ook een aantal taken die jij moet doen, op deze pagina  vind je alle formats die je als deelnemer nodig hebt.

Welke antwoorden zoek jij?

Het Ontwikkeladvies geeft ruimte voor de vragen die jij hebt over je loopbaan. Er  kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, denk bijvoorbeeld aan;

- Inzichten in kwaliteiten, talenten en vaardigheden

- Arbeidsmarktpositie en arbeidskansen

- Carrière-switch, doorstroom en uitstroom

- Oriëntatie op je toekomst bij eventueel baanverlies (Plan B)

- Sollicitatievaardigheden

Dit zijn een paar voorbeelden. Onze coaching is altijd maatwerk en afgestemd op jouw behoefte!

Wil je nadenken over deze vragen, geholpen worden om jouw antwoorden te vinden in een veilige omgeving?

 

Bij Sensare kan je terecht als je op zoek bent naar professionele coaching en als je een echt onafhankelijk Ontwikkeladvies wilt!

Wat krijg je precies?

We starten met een arbeidsmarktscan om op jou toegesneden mogelijkheden voor een baan en/of ondernemerskansen in kaart te brengen op basis van je kennis, vaardigheden, competenties en leervermogen.

Daarna krijg je 4 uur individuele adviesgesprekken zodat er alle ruimte is om tot een persoonlijk ontwikkelplan te komen.

Je kan kiezen voor e-coaching, face-to-face of een combinatie hiervan.

Coaching zoals het voor jou past, dat past bij Sensare!

Ik ga ervoor!

Dit past bij mij. Ik wil kennismaken en bespreken wat voor mij mogelijk is.

denk met je hart